anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Inlocuire baterie Iphone 8

Zeta
Junior
Vreau sa inlocuiesc bateria de la un Iphone 8 (are 86%). telefonul e luat de la Orange (in rate), inca mai are garantie.
Undeva pe la pranz in conditiile de utilizare medii raman fara baterie..
Stie cineva cat costa la service si cat dureaza operatiunea?
Multumesc
5 Răspunsuri 5

delfinas
#StarMember
Bun venit in Comunitate, Zeta!!! Dacă e încă in garanție și defectul nu e din cauza utilizatorului, ar trebui ca înlocuirea bateriei sa fie gratuită. Altfel, e destul de costisitoare, având în vedere că nu se va schimba doar bateria, ci tot subansamblul din care face parte, iar piesele pt iPhone sunt oricum mai scumpe decât la alte firme. Oricum, ca să afli exact ce presupune schimbarea bateriei, mergi în cel mai apropiat Orange Shop,.

Zeta
Junior
Am fost in service ul din Biharia si dupa ce l au tinut la verificari de vineri pana luni, mi au trantit raspuns in stilul caracteristic furnizorilor de servicii de la noi, adica bateria functioneaza in parametrii normali incarcare-descarcare, chiar daca la sanatatea bateriei procentul este de 86%! Intrebarea vine cu substrat juridic, daca cineva stie ce pot invoca! Sau alta solutie fara costuri suplimentare. Multam’ fain!

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
In caz ca nu reusesti la Orange, iStyle este AASP (Apple Authorised Service Provider). Preturile le poti vedea aici: https://istyle.ro/service-istyle/ In ceea ce priveste durata, ca si timp efectiv de lucru, n-ar trebui sa dureze foarte mult (as zice undeva la 30 min max pentru cineva experimentat), dar depinde foarte mult de cate alte comenzi mai au in asteptare. Asta poti sa discuti punctual cu ei. De asemenea, nu stiu daca o sa o poata schimba pe garantie. Din cate stiu, bateriile sunt considerate "consumabile" si nu se schimba pe garantie. Dar mai stii...? Poate ai noroc. Ca idee, bateria ar trebui inlocuita in momentul in care iti apare "Service" in meniul telefonului -> Battery -> Battery health. Dar binenteles ca o poti inlocui si mai devreme, daca performanta nu e la nivelul asteptarilor. iPhone 8 are si o baterie destul de micuta, si daca ai si probleme cu semnalul in zona respectiva, sau stai mult pe net, sau amandoua impreuna, bateria se va duce intr-adevar destul de repede. Ceea ce mi se pare interesant e ca a scazut atat de mult in decurs de 2 ani (presupun ca nu ai garantie extinsa, deci 2 ani ar fi standard). Dar asta tine foarte mult si de felul in care folosesti telefonul, felul in care il incarci, semnal, si multe alte chestii. Vezi ce rezolvi la Orange, daca zici ca e luat de la Orange. Daca nu reusesti, ai mai sus o alta alternativa. Dar intr-adevar pretul este destul de foarte piperat. Si asta si din cauza ca sunt service autorizat si folosesc doar componente originale, dar presupun ca si manopera costa foarte mult, chiar daca nu e atat de complicat de schimbat o baterie la un iPhone 8. Ai aici varianta celor de la iFixit pentru inlocuirea bateriei: https://www.youtube.com/watch?v=ENLu-jli1P8 Greu nu e. Doar ca ai nevoie de cateva surubelnite si accesorii dedicate pentru asta. Plus bateria in sine, pe care nu prea ai de unde s-o cumperi originala, pentru ca Apple (si din pacate nu doar) nu vinde componente de genul asta userilor. In ceea ce ma priveste, sustin cu tarie proiectele DIY (Do It Yourself), pentru ca, in general, iesi mai ieftin in varianta asta, intrucat manopera o faci tu, plus ca si inveti ceva in tot procesul asta. Din pacate, cand esti limitat de disponibilitatea pieselor, pentru ca gasesti foarte greu sau deloc piese originale...lucrurile devin mult mai complicate. De asemenea, nu am nimic impotriva service-urilor "de cartier". Cateodata au tehnicieni mai buni, mult mai de treaba, si cu mai putine "fite" decat cei de la service-urile cu pretentii. Asa ca, parerea mea este sa le iei pe rand, sa iei in calcul toate variabilele, sa le pui pe toate in balanta, si sa iei cea mai buna decizie pentru tine. Costuri, timp, calitatea lucrarii, calitatea pieselor, etc Mult succes! Si te asteptam cu vesti bune! 🙂
Client Orange

delfinas
#StarMember
Esti la limita cu bateria: "Q: Când e recomandat să îmi schimb bateria iPhone-ului? A: Atunci când în secțiunea Settings->Battery->Battery Health în tab-ul Maximum Capacity apare un procentaj mai mic de 85%." DETALII: https://iphonedoctor.ro/Baterie-iPhone Se pare ca e o boala a acestui model, dupa un an, un an jumate, viata bateriei ajunge la 86%. Citeste articolul din linkul de mai jos, dar, mai ales, comentariile userilor de iPhone. https://munteanubogdan.com/tehnologie/baterie-iphone/

Zeta
Junior
Update la problema: Istyle 320 ron-pt ca a iesit din garantia producatorului (12 luni) Ramane varianta Orange Biharia din nou, dar merg de data asta cu argumente mai solide, plus ca daca nu mi o schimba voi refuza sa mai platesc ultima rata la el.