anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Burning telefon

Davydavy97
Începător
Buna ziua, garantia acopera si burningul de ecran?
8 Răspunsuri 8

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Daca te referi la AMOLED burn-in, din cate stiu, nu, nu acopera. E o problema generala a display-urilor de genul asta. Acuma, binenteles, exista si exceptii. Deci, daca telefonul e inca in garantie, si ai problema asta, poti macar sa pui o intrebare la service-ul care se ocupa de el. Daca sunt de acord sa il repare pe garantie, esti norocos! 🙂 Dar din cate stiu, chestii de genul asta nu sunt acoperite de garantie. Oricum, teoretic ar trebui sa ai intr-una dintre carticelele cu care a venit telefonul informatia asta.
Client Orange

TheSpecialist
Maestru
Salut ! Vezi ca exista pe net câteva tutoriale cum sa rezolvi sau sa ameliorezi problema, în caz ca nu reușești cu garanția. Unii oameni zic ca au reușit destul de bine, alții mai puțin. Probabil depinde de gradul de afectare . Bafta !

mihai_13
Maestru
Davydavy97 ce model de Samsung ai ? poate te ajut ...

Davydavy97
Începător
Un S20 plus

mihai_13
Maestru
*#15987# bagi pe tastatura codul - in functie de cat de mult "rosu" bifezi 1-2-3-4 pana dispare - sper sa functioneze codul si sa reusesti .bafta. (codul il tastezi pe tastatura)

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
@Mihai, nice trick! Nu stiam ca exista asa ceva. Ma rog, e clar ca e doar pentru Samsung-uri, dar pe de alta parte, majoritatea telefoanelor cu AMOLED sunt Samsung-uri, deci...da. Interesant. :D E clar ca asta n-o sa rezolve efectiv problema, pentru ca aia tine de display-ul in sine, si e hardware, dar daca te ajuta sa nu mai vezi acel burn-in...e o treaba foarte smechera, si mai mult decat orice, gratuita! :)) Nice! Am invatat ceva nou astazi. Mersi! 🙂
Client Orange

Razvan
#StarMember
Da, acoperă garanția. Depune o solicitare de service la ESD România https://esdservice.ro/programeaza-te-singur.php și apoi vine curierul și îți ridică telefonul.

mihai_13
Maestru
Radu - sunt curios daca "merge" si la S20 Samsung stie de probleme asta si din aceasta cauza a creat aceasta portita (incepand cu S8- codul este integrat in soft underground) ca sa-ti poti rezolva problema singur fara sa ajungi in service.