la 15-10-2024 06:05 PM
Am luat un telefon pe abonament la orange , și -am spart, menționez ca am asigurare pe el. Oare mi-l schimba sau repară ? Și dacă da, trebuie să mai plătesc ceva !?
la 17-10-2024 01:10 PM
Buna,
Mai jos gasesti situatiile pentru care reparatiile nu sunt acoperite de asigurare:
Asigurarea Basic nu acopera daunele estetice, cele rezultate din neglijenta sau care nu sunt datorate unui accident si cazurile de furt, de orice natura.
Asigurarea Premium nu acoperă daunele estetice, cele rezultate din neglijenta sau care nu sunt datorate unui accident. Asigurarea premium asigura doar daunele rezultate in urma furtului prin actiunea rauvoitoare a unei terte persoane (nu si furtul unui echipament lasat nesupravegheat), si declarat la Politie in maximum 48 ore de la descoperire.
15-10-2024 06:12 PM - editat 15-10-2024 06:24 PM
Salutare!
Ce fel de asigurare ai și despre ce telefon este vorba?
Ai ceva detalii aici și în funcție de tipul asigurării, poți să afli singură cam ce acoperă fiecare situație.
Sper să te ajute!
Baftă!
la 17-10-2024 01:10 PM
Buna,
Mai jos gasesti situatiile pentru care reparatiile nu sunt acoperite de asigurare:
Asigurarea Basic nu acopera daunele estetice, cele rezultate din neglijenta sau care nu sunt datorate unui accident si cazurile de furt, de orice natura.
Asigurarea Premium nu acoperă daunele estetice, cele rezultate din neglijenta sau care nu sunt datorate unui accident. Asigurarea premium asigura doar daunele rezultate in urma furtului prin actiunea rauvoitoare a unei terte persoane (nu si furtul unui echipament lasat nesupravegheat), si declarat la Politie in maximum 48 ore de la descoperire.
la 16-10-2024 12:37 AM
Buna. Dacă ai spart telefonul cu asigurarea pe care ai făcut-o, o să-l repare dar vei fi nevoit sa plătești și o fransiza. Aceasta diferă în funcție de valoarea produsului achiziționat. Poți face o simulare in linkul următor:
https://www.orange.ro/servicii/asigurare/
Eu am făcut o simulare pentru un produs de 300 E și fransiza, adică banii care ar trebui achitați ca sa repare telefonul ar fi 35E.
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor