anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Am un telefon in service de 3 saptamani si mai mult

ionvladescu
Începător
Nimeni nu ma ajuta de la orange cu cine sa vorbesc?
Am un telefon in service de 3 saptamini si mai mult
Mi l-au trimis in Timisoara
tickete pestr tickete
nimeni nu raspunde
8 Răspunsuri 8

Jay
Campion certificat
Probabil nu mai raspund pentru ca sunt inchise centrele.. Poti incerca sa vorbesti la Orange, dar, nu cred ca-ti pot spune nici ei mai mult decat ca este intr-un anumit service..

Miha_Z
#StarMember
Era de asteptat ca in aceasta perioada totul sa mearga cu incetinitorul. Din cauza starii de urgenta multe magazine, service-uri ... au fost inchise. Nu are cine sa se ocupe pana nu se va relua activitatea si va reveni totul la normal. E urata situatia prin care treci, dar nimeni n-o face voit. Trebuie doar sa avem mai multa rabdare in aceasta perioada.

Razvan
#StarMember
Probabil nu are piese de inlocuit sau nu lucreaza nimeni, posibil ca dupa ridicarea starii de urgenta, lucrurile vor reveni treptat la perioada de intrare în stare de urgență.

teacher_
#StarMember
Nu se poate urmări nicăieri statusul produselor aflate in service? Sunt doar curios..

Vio73
#StarMember
Au fost și Sărbătorile Pascale, e și Stare de Urgență și poate se lucrează mult mai puțin. E mult mai greu acum în a rezolva multe lucruri, care înainte ni se păreau banale. Din păcate!

mihai_13
Maestru
ionvladescu despre ce tip de telefon este vorba ? -incercati sa postati toate detaliile cand faceti o postare "serioasa"

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
Salut! Avem un topic deschis despre verificarea statusului telefonului aflat în service: https://comunitate.orange.ro/questions/2071217-status-reparatie-telefon-service Verifică, te rog și informația din acel topic și spune-ne ce status îți apare.

DanielaH
Moderator
@ionvladescu, s-a rezolvat situația cu telefonul din service? A ajuns înapoi la tine? Revino, te rog, și oferă-ne mai multe detalii. Cu siguranță răspunsul tău îi va ajuta și pe alți membri ai Comunității.