14-11-2024 06:46 PM - editat 14-11-2024 07:37 PM
Xiaomi a furnizat acum informații cu privire la lansarea sa globală, inclusiv modelele compatibile și data anticipată de lansare a actualizării la HyperOS 2.
Lista dispozitivelor ce sunt programate pentru luna noiembrie.
Lista dispozitivelor programate începând cu luna decembrie.
"Xiaomi a făcut un nou pas în inovația software prin lansarea HyperOS 2, sistemul de operare Android personalizat, acum dotat cu capabilități AI avansate. HyperOS 2 introduce trei „inovații tehnologice”: HyperCore, HyperConnect și HyperAI, fiecare având rolul de a îmbunătăți performanțele și conectivitatea între dispozitive, în timp ce oferă interacțiuni AI integrate la nivelul întregului sistem.
Concret, HyperOS 2 adresează problemele des întâlnite legate de gestionarea resurselor, printre care ratarea alertelor și închiderea automată a aplicațiilor, lucruri frustrante pentru mulți utilizatori. Xiaomi a reconfigurat motorul scheduler și a perfecționat gestionarea memoriei și a resurselor de intrare/ieșire. Aceste schimbări sunt completate de optimizări pentru conexiunile Bluetooth, Wi-Fi și 5G, astfel încât utilizatorii să beneficieze de o conexiune stabilă și continuă.
HyperOS 2 aduce o reîmprospătare vizuală notabilă, cu un nou ecran de blocare și imagini generate de AI, un ecran principal personalizabil, widget-uri mai diverse și animații fluide. În aplicația Meteo, o reprezentare 3D adaugă realism previziunilor meteo. Mai mult, funcțiile AI la modă, precum sumarizarea documentelor, corectarea textului și traducerile în timp real, sunt la îndemâna utilizatorilor, iar Magic Painting poate transforma orice fotografie într-o operă de artă desenată."
Sursa poze: https://new.c.mi.com/global
Sursa informații hyperos aici.
la 14-11-2024 07:36 PM
Salutare!
Aștept și eu cu interes și sper să nu fie probleme.
Folosesc actualmente un 13 T pro.
Mulțumesc!
la 14-11-2024 08:25 PM
Eu pot spune că am primit în avans actualizarea la Android 15 pe Xiaomi 13T Pro, chiar dacă versiunea HyperOS nu este încă 2.0.
Android 15 se mișcă impecabil, chiar mai rapid decât Android 14. Sunt foarte mulțumit de update.🙂
la 14-11-2024 08:58 PM
Ai plecat cu un avans!🙂
14-11-2024 09:05 PM - editat 14-11-2024 09:06 PM
Eu am Xiaomi 14 Ultra cu rom TW Taiwan (permite înregistrarea convorbirilor).
Daca apare varianta HyperOS 2 MI (Global) voi trece din nou pe acest rom doar pentru a testa noile funcții.
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor