anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

SkyShowtime oferă abonamentul Premium (4K) cu reducere de 50% pe viaţă

MihaiC99
Junior

1000001931.jpg

SkyShowtime lanseaza o noua promoție care oferă acces la abonamentul Premium cu o reducere de 50% pe viață.

Oferta Premium este disponibilă din data de 29 octombrie 2024 până la sfârșitul zilei de 9 decembrie 2024.

1000001933.jpg

Sursa articol și mai multe informații despre promoție regăsim pe siteul oficial aici.

Termeni și condiții aici.

6 Răspunsuri 6

Miha_Z
#StarMember

Mulțumim de informație. Chiar suna interesant această promoție, mai ales că este pe termen nelimitat și o poți și anula oricând dorești dacă nu mai ești mulțumit de ce vizionezi.

Petru_2000
Junior entuziast

Promotia skyshowtime este foarte buna avand in vedere ca abonamentul premium de la max (ex- hbo max) costa mai mult si are si beneficii mai putine. Chiar si fara promotia aceasta abonamentul premium de la skyshowtime e mai ieftin decat cel de la max si te lasa sa redai pe mai multe dizpozitive decat o fac concurentii.

onlysli
Junior entuziast

La 50%, este un pret bun. Restul serviciilor de streaming s-au cam scumpit.

Au scumpit si ei. M-am abonat prima data la ei cand aveau 4E abonamentul standard (redus 50% la 2E) si la cateva luni au marit la 6E (deci de la 2 la 3E pentru cei cu reducere), iar acum este 9E (redus la 4.5E). Nu prea vad care ar fi oferta intrucat intr-un an s-a cam dublat valoarea.

https://comunitate.orange.ro/t5/stiri-tech/scumpiri-skyshowtime/m-p/143409#M4484

Pe termen scurt oferta este super buna.

In rest este marketing.

Cam mult marketing pentru gusturile mele, dar in fine... Au avut si cei de la Disney o oferta la 11 lei (2.20E) pentru 3 luni (3x11 lei, nu 11 lei pentru toate cele 3). M-am reabonat, dar am inchis. Parca nu au adaugat nimic nou.