anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange actualizează abonamentele: beneficii, tarife și contract de 1 lună

MihaiC99
Campion certificat

Orange actualizeaza prețurile și a beneficiile pentru anumite abonamente. Noile preturi si beneficii valabile pentru abonamentele încheiate pe 24 de luni.

ac.png

La o primă analiză, abonamentul SMART este cel mai afectat. Putem evidenția două aspecte importante:

• Nu mai include bonusurile disponibile anterior, precum reducerea de 50% pentru HBO Max, cele 3 luni gratuite de Netflix și YouTube.
  • Nu mai oferă acces la rețeaua 5G+, fiind disponibil doar accesul la rețeaua 5G, cu viteze de până la 500 Mbps.

In cazul portarii, abonamentul SMART beneficiaza de cel mai bun pret: 3 euro in primele 12 luni si 5 euro in lunile 13-24.

ae.png

O altă noutate importantă este introducerea perioadei minime contractuale de 1 lună, pentru care vor fi disponibile următoarele tarife aferente abonamentelor Orange.

ad.png

Mai multe detalii pe site-ul Orange.

Cum vi se par aceste modificari? 

48 Răspunsuri 48

Madalinash
Junior entuziast

Cum ciudată și slăbuță oferta orange ! Cam așa arată sărăcia , de fapt orange a trecut pe mod e sărăcie nu doar pe abonamente ci și pe fidelitate față de abonați , o scădere de 75 % din valoarea punctelor ! Practic e foarte greu să mai obții fidelizare astfel ne vom trezi într-un an sau doi ca clienții noștri se vor porta dintr-o rețea în alta la fiecare expirare de contract ! Am consultat oferta concurentei iar orange feta în acest moment cele mai puține beneficii atât pentru abonați cat se pentru cei cu prepay! 
o ofertă mai agresivă în piață făcută de DIGI în această vară va face ca Orange să piardă 20% din abonați și prepay! O pierdere foarte mare ! Mai jos vă pun diferența de fidelitate dintre luna a 2 și luna a 3a

Sincer, asta am constatat și eu, am primit niste oferte din partea unui operator pentru prelungirea abonamentului, de toată jena (ca să mă exprim decent), nu mai zic de oferta de prelungire cu achiziție de telefon în rate, aia a pus capac, mai scumpă ca pe site. Urat și jenant, dacă vor pierde clienți, vor pierde din cauza lor, își merită soarta. 

Madalinash
Junior entuziast

știu sigur ca pe orange nu i-a interesat ce și cum abonații și utilizatorii de prepay au trecut în rețeaua celor de la digi dar observația mea a fost - prețul  și beneficiile ! Campania de anul trecut a fost destul de agresivă in mediul rural , practic băteau din poartă în poartă și făceau abonamente tuturor de 12 și 15 lei /luna cu beneficii nelimitate (practic n-ai ce să îți dorești) . Am pierdut anul trecut peste 500 de cartele sim prepay activate de mine personal în favoarea DIGI iar anul ăsta prevăd dispariția Orange din zona mea de interes! 
acest lucru este ireversibil iar numărul de activări a sim-urilor cu valoare 0 a scăzut la 12 pe luna trecuta

MihaiC99
Campion certificat

Prețurile pentru prepay au devenit exagerat de mari. Se încearcă trecerea utilizatorilor către abonamentele clasice sau de tip YOXO. Nu m-ar mira ca, în viitor, acest tip de servicii să dispară (cum a fost cazul Digi).

BlackWolf
Maestru

Salutare!

Mie mi se pare interesant abonamentul Smart de la Orange la 3 euro la portare. Acum ca Telekom e Vodafone si mai am abonamente la Vodafone, as porta numarul de Telekom de pe telefonul secundar. Acum sunt in dilema si alegerea e cam grea, as vrea ca numarul secundar sa fie in alta retea. Oscilez intre abonamentul Smart de 3 euro la portare de la Orange si Yoxo. Pe de alta parte, acum Telekom merge si pe antenele Vodafone si Vodafone pe antenele Telekom si impreuna, Vodafone+Telekom au probabil cea mai buna acoperire dintre toate retelele. Pe partea asta as merge pe abonamentul Vodafone nelimitat la 4 euro la portare sau pe Vodafone Easy. Digi mobil e exclus, prefer o retea buna si serioasa. Decizia e cam grea, pentru meseria mea am nevoie de acoperire cat mai buna, de preferat fara combinatii de retele...

Petru_2000
Explorator

Salut!

Abonamentul Smart este foarte competitv, avand in vedere ca ofera internet nelimitat, minute nelimitate, 4,51GB de internet in roaming si 300 de minute internationale, fiind cel mai ieftin abonament cu resurse nelimitate pe mobil. Aceste noutati vin la momentul potrivit, sunt convins ca orange va avea o concurenta puternica din partea vodafone (in care este integrata acum si reteaua telekom), dar si din partea digi.

6a6ayaga
Junior

Ce înseamna limitări tehnice in afara controlului Orange România? Vin piticii si zic, nu lăsăm VPN-urile sa funcționeze? Sau păcălim prostimea, ne trebuie banii de pe reclame, trebuie sa urmărim clienții, sa vindem cookieurile peste tot ... . Un VPN este pentru siguranță, protecție, viața privata. 

Nu mai prosziti lumea, declarati clar ca nu va convine utilizarea VPN, iar noi ne mutam altundeva sau inghitem gălușca. 

Salutare! 

Vpn este un filtru care reduce din viteza cu un mic procent. Nici prin fibră, printr-un vpn nu va fi aceeași viteza ca o conexiune fără. 

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

MihaiC99
Campion certificat

La viteze mari utilizatorul nici macar nu sesizeaza acest lucru. Depinde si de locatia aleasa.

Corect: la o viteza de 1.000Mbps la una de 850-900 diferența este, practic, irelevantă. Dar de la 50-60 la sub 40 se cam simte. Vpn înseamnă o trecere redirecționată printr-un tunel ("filtru") care adaugă "distanță" și mai scade puțin și viteza. De asta am considerat că e bine de știut că se adaugă puțină frână. 

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

alexeugeniu
Explorator entuziast

Probabil in viitorul apropiat nu o sa ne mai permitem net nelimitat pe telefon si preconizez ca pentru vremurile care vin vom trece pe telefoanele clasice de alta data la un pret mai suportabil la cea ce o sa vina in economia de piata. 😄

Salut Alex. Oricât de convins ai fi de această tendință, nelimitatul la români este un fel de ”marjă de siguranță”. Explicație: Chiar dacă nu consumi decât vreo câțiva GB lunar, având NELIMITAT nu te îngrijorează eventuale posibilități sau surprize prognozate greșit și prin care să depășești consumul obișnuit lunar intrând pe cost. În plus e ca la abonament vs prepay: unii vor abonament doar pentru a nu avea grija expirării resurselor, pentru că o factură (plată) lunară oricum se va achita.

Aprecierea unui răspuns ajută o Comunitate și unește pasiuni!

alexeugeniu
Explorator entuziast

Poate că criza economică care se vede la orizont o să schimbe percepțiile romanilor și se vor axa strict pe necesarul esenţial,după cum și se vede deja pe piață consumul și puterea de cumpărare se duce în cap.

Aici prognoza și statistica sunt greșite, poate cauzate de un oarecare pesimism (mai rău nu se poate). Ca exemplu, ai văzut prețul petrolului unde a ajuns. Vezi mai puține mașini în trafic? S-a renunțat la mașini pe combustibil pe benzină/diesel? NU. Unii au trecut pe gaz, alții pe hibrid/ electric.... însă prea puțini care au luat deja decizia, pentru că inerția este maaaareee. 🙂

Aprecierea unui răspuns ajută o Comunitate și unește pasiuni!

alexeugeniu
Explorator entuziast

Când se termină rezervele de economii/cetățean o să simți și lipsa mașinilor din trafic. Prețul la raft deja se vede 😀