anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange Games - cum NU mă abonez?

bytencoder
Începător

Buna ziua,

As dori sa stiu (daca se poate) cum sa fac sa NU ma abonez la acest serviciu?

1 Soluţie acceptată‚

Din discuțiile din comunitate, reiese că abonarea la anumite servicii se poate face și prin accesarea reclamelor afișate în diverse aplicații. Multe dintre aplicațiile utilizate conțin reclame care, odată accesate, pot duce la activarea automată a unui abonament.

Pentru a preveni astfel de situații, este recomandată utilizarea unui blocator de reclame pe dispozitivele folosite.

De asemenea, contactează Orange și solicită blocarea permanentă a accesului la acest tip de servicii pentru a evita abonările neintenționate în viitor.

Vizualizare soluţie în postul original

4 Răspunsuri 4

MihaiC99
Campion

Salut,

Va trebui sa contactezi serviciul clienți Orange și să ceri dezabonarea definitiva a numărului de la acest serviciu.

Ai un topic similar aici în care este marcată și soluția.

https://comunitate.orange.ro/t5/altele-internet-si-tv/abonarea-abuziva-la-orange-games-cum-scapam-de... 

Te așteptăm să ne spui daca ai reușit.

O zi frumoasa!

Reformulez: CUM m-am abonat? Ce anume am facut? Nu am decat 2 (DOUA) tipuri de interactiuni cu (My)Orange: 

1) Plata facturii abonamentului

2) Ocazional reincarc o cartela pentru un alt numar

In ce fel de cirumstante am activat eu acest servicu in mod voluntar?

Din discuțiile din comunitate, reiese că abonarea la anumite servicii se poate face și prin accesarea reclamelor afișate în diverse aplicații. Multe dintre aplicațiile utilizate conțin reclame care, odată accesate, pot duce la activarea automată a unui abonament.

Pentru a preveni astfel de situații, este recomandată utilizarea unui blocator de reclame pe dispozitivele folosite.

De asemenea, contactează Orange și solicită blocarea permanentă a accesului la acest tip de servicii pentru a evita abonările neintenționate în viitor.

DanielaH
Moderator

@bytencoder, bun venit în Comunitate!

Uite aici un topic care te poate ajuta.