anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Finala de plata

Tnsvrr
Începător

Buna dimineata am primit o notificare finala de plata in care mi se spune ca am de platit debit principal 82,39 RON si despagubiri de 559,84 RON

Iar mai jos pe factura scrie

Dacă achitati suma de 82,39 RON până la data de 23 martie 2026 si solicitali derularea in continuare a contractului pe durata agreată initial apelând Serviciul Cllenti la numärul 300 (gratuit din refeaua Orange) sau 0374 300 300 (apel cu tarif standard), beneficiati de scutirea de platã a valorii de 559,84 RON

Am platit suma de exact 82,39 RON nu mai mult sau mai putin exact ca in factura pe 19 Martie la magazin Orange am solicitat derularea contractului mi s a spus ca totul este ok si ar trebui sa fiu scutit dar pe cont inca imi apare ca mai am de platit cei 559,84 RON ce este de facut in acest caz 

4 Răspunsuri 4

Pololică
#StarMember

Salutare! 

Modificările necesită puțin timp, plus ca este și weekend. Dacă ai ceva dubii că nu s-a operat renunțarea la reziliere, îți recomand să suni la 300 pentru confirmare. 

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

RafaHelper
#StarMember

Salut @Tnsvrr

Trebuie doar sa aștepți pana vezi schimbarea. Daca nu ai fost informat despre când se va produce aceasta schimbare, ei bine te poți aștepta la un termen de 30 zile sau pana la următoarea factura. 

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Vio73
#StarMember

Salutare!

Și eu zic să mai aștepți până pe marți și apoi poti să îi iei la întrebări.

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

DanielaH
Moderator

@Tnsvrr, s-a rezolvat/ clarificat situația cu factura?

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.