19-05-2025 12:43 PM - editat 19-05-2025 01:31 PM
Salut!
Ne bucurăm să vă anunțăm că am lansat de curând în My Orange o funcție inovativă prin care puteți sesiza o problemă cu serviciile de Internet fix și TV, puteți obține o diagnoză și puteți programa o vizită a tehnicianului pentru remediere.
Iată ce avantaje are:
Unde e disponibilă această funcție?
Prin intermediul acestui nou instrument puteți verifica*:
*Momentan, aplicația poate găsi soltuții pentru un număr limitat de scenarii. În curând vor fi disponibile toate scenariile care vă pot impacta serviciile.
Cum funcționează? Foarte simplu, la un click distanță:
Sperăm că acest nou instrument va aduce un plus de confort și eficiență în utilizarea serviciilor de internet fix și TV de la Orange.
Între timp așteptăm părerile voastre despre această nouă funcționalitate. Cum vi se pare?
la 19-05-2025 03:11 PM
Salutare!
Mi se pare o inițiativă foarte bună și sper să fie o funcție utilă , atunci când ai nevoie. Ideea este să existe și o corelare cu ceea ce se întâmplă ulterior, după ceea ce se apasă pe acel buton.
Mulțumim!
la 19-05-2025 10:57 PM
Super veste cu noua funcție din My Orange! E grozav că poți verifica rapid problemele la internet și TV, direct din aplicație. Diagnoza simplă și soluțiile rapide sunt un mare plus. Felicitări pentru această îmbunătățire!
la 20-05-2025 06:29 AM
Instrumentul actual este util, însă nu este tocmai la un click distanță. În situațiile în care contul are setat un alt serviciu decât Internetul fix, procesul de raportare se complică, necesitând pași suplimentari pentru a selecta opțiunea dorită. Aș propune o variantă mai intuitivă și mai vizibilă – de exemplu, un tab dedicat, ‘Anunță un deranjament’, care să permită selectarea rapidă a serviciului afectat: Mobil, TV, Internet fix etc.
Va salut cu respect.
la 21-05-2025 08:24 PM
Apreciez inițiativa voastră de a introduce noi funcționalități pentru clienții Orange România SA, însă doresc să atrag atenția asupra unui aspect important: utilizatorii Orange Romania Communications (OROC) rămân, din păcate, în continuare în afara acestui tip de actualizări.
Mai mult decât atât, funcționalități care existau anterior pentru OROC (precum solutia online de diagnoza si remediere, functie preluata de la fostul Telekom) au fost dezactivate sau au devenit nefuncționale în urma tranziției.
Având în vedere acest context, vă rog să ne oferiți un orizont de timp sau clarificări legate de disponibilitatea următoarelor funcționalități și servicii pentru clienții OROC:
Interfață unificată de cont (My Orange - varianta web si app, cu funcționalități echivalente)
eSIM pentru abonații OROC
Echipamente de internet fix cu mod bridge activabil
Suport real pentru IPv6
Control parental (server DNS cu filtrare conținut pentru adulți)
Consider că unificarea serviciilor ar trebui să vină cu beneficii egale pentru toți clienții, nu cu limitări sau regresii. Așteptăm din partea Orange mai multă transparență și echitate în acest proces.
22-05-2025 12:57 PM - editat 22-05-2025 03:31 PM
@Rosswell87, îți mulțumim pentru feedback! L-am redirecționat către colegii noștri implicați în proiect.
Clientii Orange (Orange Romania Communications) vor fi migrati in perioada următoare, pe rând, în sistemele Orange și din acel moment vor prelua automat toate ofertele și beneficiile Orange.
la 28-06-2025 03:00 AM
De mult asteptata. In sfarsit. Felicitari 🙂
la 03-07-2025 10:09 AM
Mi se pare o inițiativă bună, la un click distanță.
la 03-07-2025 10:21 AM
Mulțumim! Din fericire eu personal nu am avut nevoie de nici o diagnoza/problema până acum, dar cunosc persoane cărora le va fi de ajutor.
la 02-09-2025 06:30 PM
Am încercat! Mulțumesc.Intre timp am aflat că un Dorel a tăiat firele la un pod în construcție.
la 03-09-2025 08:24 AM
Îmi pare rău :((
Sper să se rezolve cât mai repede. Te așteptăm să revii cu vești bune în Comunitate.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor