anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Experiența mea cu Orange: de la testare la utilizator fidel

dragosbrm
Cunoscător

Salut! Scriu acest review pentru campania Comunității la împlinirea a #6ANI de la crearea Comunității Orange! La mulți ani!

De aproape 10 ani folosesc serviciile Orange pentru telefonia mobilă. Totul a început cu reclamele cu Millidge și Doig, prin care am luat decizia de a încerca o cartelă prepay. Această experiență mi-a oferit o perspectivă directă asupra calității serviciilor Orange și, comparativ cu ce utilizam la acel moment, am remarcat o îmbunătățire vizibilă a semnalului și a vitezei de internet mobil. Așa am decis să trec la acest operator.

Deși am interacționat și cu ofertele altor furnizori, Orange a reușit să se diferențieze pozitiv, reușind să rămână cu un pas înaintea competiției. Îmi amintesc clar perioada în care eram la casa de vacanță, unde rețeaua era aproape inexistentă în afara unei singure încăperi. Totuși, cu un SIM Orange reușeam să creez hotspot de pe telefon și să rulez videoclipuri pe laptop la calitate foarte bună. 

Orange a demonstrat în mod constant că ia în serios piața din România. 

Pe lângă telefonia mobilă, Orange a făcut pași importanți și în zona serviciilor fixe, în parteneriat cu Orange Romania Communications, punând la dispoziție o rețea fixă tot mai performantă.

Locuind în Iași, pot confirma că acoperirea 5G este excelentă.

Ce aduce rețeaua 5G în plus?

Utilizarea 5G-ului aduce o creștere semnificativă a vitezei și eficienței. De la descărcarea rapidă a fișierelor mari până la streaming video în cea mai înaltă calitate, totul se întâmplă aproape instant. În plus, 5G+ asigură viteze de până la 1.5 Gbps, de patru ori mai mari decât 4G+.

Și partea bună este că nu ai nevoie de setări speciale: dacă ai un telefon compatibil, o cartelă potrivită și ești într-o zonă cu acoperire 5G+, vei simți diferența imediat. 

Cum afli dacă ești într-o zonă cu 5G+?

Telefonul tău nu va afișa o iconiță separată pentru 5G+. Singura metodă sigură de a verifica este să rulezi un test de viteză: dacă obții peste 600 Mbps la descărcare, e clar că ești în raza 5G+. Iar maximul teoretic de 1.5 Gbps se poate atinge deja în anumite locații.

Harta acoperirii este disponibilă pe site-ul oficial Orange și oferă o imagine clară a zonelor unde ai acces la cele mai noi tehnologii.

De ce consider Orange rețeaua numărul 1 în România?

Pe baza experienței personale și a datelor obiective, Orange se distinge prin acoperire, viteză, stabilitate și investiții constante. În plus, ofertele comerciale pentru portare sunt atractive:

• Abonament Fun, 3€/lună redus de la 6€/lună, 10 GB / 5G, 3,88 GB internet in roaming SEE, Minute și SMS Nelimitat, 100 minute Internaționale
  • Abonament Smart, 5,5€/lună redus de la 11€/lună, Nelimitat 5G+, 7,11 GB internet in roaming SEE, Minute și SMS Nelimitat, 300 minute Internaționale
  • Abonament Smart Plus, 7,5€/lună redus de la 15€/lună, Nelimitat 5G+, 9,69 GB internet in roaming SEE, Minute și SMS Nelimitat, 600 minute Internaționale

Sper ca acest review să ajute persoanele indecise! O zi buna!

0 Răspunsuri 0