anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Copilot disponibil acum pentru toți utilizatorii Whatsapp

UW21
Junior

Microsoft integrează inteligența artificială pentru toți utilizatorii WhatsApp

Microsoft a integrat asistentul său avansat, Copilot, direct în populara aplicația de mesagerie.

 

Ce știe să facă asistentul virtual

Copilot este flexibil și se poate adapta la o gamă largă de nevoi. Fie că utilizatorul cauta informații pe un anumit subiect pe care nu-l stăpânește sau are nevoie de ajutor la redactarea unor documente, acesta îl va ajuta să rezolve toate aceste sarcini cu ușurință.

Cum funcționează

Adăugarea lui Copilot pe WhatsApp este simplă. Utilizatorii trebuie doar să scaneze un cod QR disponibil pe site-ul oficial Microsoft aici.

1000001221.jpg

1000001218.jpg

1000001215.jpg

In continuare, asistentul AI va fi adăugat în lista de contacte. De acolo, vom putea discuta cu el la fel cum am face cu orice alt contact. Asistentul este pregătit să răspundă la o gamă largă de solicitări, de la întrebări simple la sarcini complexe.

În mod implicit, Copilot interacționează în limba engleză. Cu toate acestea, utilizatorii o pot schimba răspunzând în limba preferată sau cerându-i asistentului să o folosească doar pe aceea.

Sursa articol aici.

Sursa poze aici.

2 Răspunsuri 2

alterego
Explorator entuziast

Confundăm un pic lucrurile din prea mult entuziasm... nu intru în detalii pentru că nu-și are rostul...

CO18
Începător

Un punct de vedere personal. Nu vad utilitatea acestui Copilot. Ar însemna să mă închid într-o lume virtuală și să îmi creez o imagine falsă a lucrurilor. Poate doar să fie folosit ca și ChatGPT.