anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Transfer eSim pentru deviceurile Apple

GeorgianaD
Moderator

Fiind pasionată de tehnologie, am îmbrățișat cu entuziasm trecerea la eSIM, renunțând la clasicele cartele SIM. Procesul de activare inițial a fost unul foarte simplu, cu toate acestea, atunci când am decis să-mi achiziționez un nou telefon, am constatat că transferul profilului eSIM nu a fost la fel de fluid.

Însă, de acum o să fie mult mai simplu, Orange a lansat funcționalitatea de a transfera numărul de telefon de pe un device pe altul sau trece de la un SIM fizic la eSIM, într-un mod complet digital, direct din meniul de setări, fară să mai fie nevoie să contactezi Orange România. 

📌Găsiți aici mai multe detalii și pasii pe care trebuie să îi urmați, iar aici lista cu deviceurile compatibile cu această tehnologie.

esim.PNG

Ce parere aveți despre această nouă funcționalitate?

21 Răspunsuri 21

Vio73
#StarMember & October Problem Solver

Foarte interesant, practic și util pentru doritori!

Mulțumim!

FLo1
#StarMember

Muuult mai la îndemână și fiind online și la câteva "click-uri" distanță deja pot spune că e ideal. Iar dacă mai este și cu posibilitate de transfer sau de revenire la SIM fizic, deja e o dorință devenită realitate.👍

Muchalucha
Cunoscător

Asta chiar ca ne usureaza munca si ne economisteste timpul. Sper din tot sufletul sa mearga ca unsa aceasta procedura! Pe siteul Apple nu aparea aceasta modalitate de transfer!

MCostel73
Junior entuziast

Ca de obicei vesti bune vin din partea Orange.

Mulțumim @GeorgianaD !

Razvan
#StarMember

Păi și cum beneficiem de IOS 18, din moment ce am cumpărat iphone 15 de la Orange este blocat la IOS 17.65, deși a fost lansat demult IOS 18?

Înainte de a testa noua procedură, Orange trebuie să dea drumul la actualizări.

Ce numar de software ai? Nu exista ios 17.65. 

Facem update de iOS din General -> Software Update.
Vezi ca iti apar doua update-uri, unul la iOS 17.x si unul la 18. Cel de 18 nu pare a fi selectat in mod implicit.
Am facut deja update-ul asta la mai multe telefoane iPhone si iPhone Pro, inclusiv luate de la Orange. Succes! 🙂

Muchalucha
Cunoscător

Se mai poate face ceva sa dati drumul si la firme nu numai la rezidenti adica persoane fizice. Umblatul la Orange Store consuma timp. Esim functioneaza si la firme ca si cartela sim. Angajatul poate oricand sa fure telefonul, sa plece cu cartela dupa el. Masurile luate sunt aceleasi ca si la sim.  Pentru ambii se mai poate adauga transformarea cartelei sim in esim. 

Razvan
#StarMember

Am dat căutare manual și am găsit, credeam că vine automat ca la android 😁😁😁

Stie si iOS actualizari automate la configurari-actualizare software-actualizari automate si le selectezi pe toate.

Era bifat pe automat, până nu am dat căutare manuală nu l-a găsit. 

CristianP13
Explorator

De cati ani astept asta, sa va dea D-zeu sanatate! Folosesc iPhone in sistem dual si in fiecare an, cand schimb telefonul, trebuie sa stau jumatate de zi cu mail-uri catre diversi colegi ca sa pot instala eSim pe numarul de munca.

L.E.: Bineinteles ca au facut treaba doar pe jumatate, dau sa transfer eSim-urile pe 16PM, cel personal se transfera instant, la cel de firma imi da ca nu e eligibil. Si cum persoana responsabila din firma e in co si are telefonul inchis, iar ma car dupa mine o saptamana cu doua telefoane pentru o chestie banala care ar trebui sa o faci in nici un minut. Noaptea mintii...

Razvan
#StarMember

Mno, la persoane juridice se ocupă doar persoana desemnată, sunt reguli clare și trebuie respectate.