la 17-09-2026 08:19 AM
Salutare tuturor!
Vreau să vă întreb voi ce soluții de cloud storage folosiți pentru stocarea fotografiilor, documentelor și a altor fișiere importante?
Sunt curios să știu și văd ce preferă comunitatea.🙂
Încep eu: 😉
Momentan folosesc soluția de la Google, mai exact abonamentul Google One AI Plus de 400 GB , care costă acum 26,99 lei pe lună, dar inițial l-am prins la un preț promoțional cu 50% mai ieftin pe o perioadă de 3 luni și îl împart cu băiatul meu, așa că mi se pare o variantă destul de convenabilă.
Ca raport preț / beneficii, mie mi se pare un best buy mai ales că abonamentul include și "Gemini 3.1 Pro" cu limite mai mari de utilizare sau "Deep Research" pentru cercetări complexe.
Voi ce folosiți? Google Drive ,Google One, OneDrive, iCloud, Dropbox, NAS sau o altă soluție? Și dacă vreți , spuneți și cât spațiu aveți și cât plătiți lunar.
O zi frumoasă să aveți. 🙂
17-09-2026 08:54 AM - editat 17-09-2026 08:56 AM
Salutare,
Eu folosesc de câțiva ani 100 GB în OneDrive (Microsoft 365 Basic) și continui să plătesc abonamentul - 6.99 lei/ lună, mai mult pentru că nu am avut încă timp să mut totul pe un hard disk extern. Mai am și 100 GB în Google Drive - 85.99 lei/ an, inițial activați după ce politica de stocare Google s-a schimbat și am rămas fără spațiu pentru Gmail. Între timp, am ajuns din nou aproape de limita de capacitate. 😁 Mi-ar plăcea să pun totul într-un singur loc, la un preț corect și cu suficient spațiu pentru viitor.
Așa că sunt și eu foarte curioasă ce soluții folosiți voi.
la 17-09-2026 09:31 AM
Pe lângă optiunea mea principală, care este de la Google, mi-am amintit că am de câțiva ani și OneDrive, dar îl am doar pe PC. Văd că au prețuri foarte bune. Aici am varianta gratuită, cu 30 GB incluși.
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor