06-03-2026 09:40 PM - editat 07-03-2026 08:53 AM
Am testat aplicația DrawNote și mi s-a părut o soluție interesantă pentru luarea notițelor și organizarea sarcinilor de zi cu zi. Am decis să v-o prezint și vouă. DrawNote este o aplicație ce merita testata. Aceasta oferă posibilitatea de a lua notițe, de a crea hărți mentale, de a crea liste de sarcini, de a scrie de mână, de a desena sau colora, toate într-un singur loc.
DrawNote permite crearea mai multor tipuri de notițe. Printre acestea putem enumera notițele complexe (Super Nota), notițele text (Nota Text) și hărțile mentale.
Funcția de notițe complexe (Super Note) permite combinarea mai multor elemente pe același spațiu de lucru, cum ar fi scris de mână, desen, text, imagini sau inserare de tabele simple.
Notițele de tip text clasic ( Nota Text ) permit scrierea conținutului folosind diferite opțiuni de personalizare uzuale, precum schimbarea culorii, dimensiunii sau grosimii textului. Astfel, utilizatorul poate evidenția informațiile importante.
Hărțile mentale sunt utile pentru organizarea rapidă a ideilor și pentru structurarea cunoștințelor. Se pot alege diferite stiluri, culori și forme pentru a crea scheme logice.
O altă funcție oferită de DrawNote este posibilitatea de a crea liste de activități. Acestea pot fi prioritizate în funcție de importanță folosind culori diferite. Listele pot fi fixate în bara de notificări a telefonului, facilitând accesul rapid la sarcinile zilnice, mai ales pentru persoanele ocupate.
Alte functii disponibile in aplicatie ce merita amintite sunt:
În opinia mea, DrawNote este o aplicație foarte utilă pentru organizarea sarcinilor zilnice și a notițelor într-un mod simplu si usor. Faptul că permite combinarea scrisului de mână, a desenelor, a textului și a hărților mentale într-un singur loc o face potrivită pentru majoritatea persoanele care au nevoie să își organizeze activitățile zilnice. Personal, consider că aplicația este ușor de folosit și oferă multe funcții utile, motiv pentru care o recomand celor care caută o soluție practica pentru luarea notițelor și gestionarea informațiilor.
Unele dintre funcțiile prezentate ar putea să nu fie disponibile în varianta gratuită a aplicației. Eu utilizez varianta premium, care oferă acces la mai multe opțiuni si functii suplimentare.
Ca si nota îi acord 9/10
La categoria lucruri ce ar putea fi imbunatite as mentiona urmatoarele :
Aplicația DrawNote poate fi descărcata din magazinul Google Play Store..
Voi ce aplicatii utilizati?
la 07-03-2026 05:50 AM
Salutare,
Frumos review, și informațiile sunt utile 😊
Eu personal folosesc tot din suita Google ceva similar și anume Google note keep.
La fel că și tine eu folosesc keep pentru că toate notițele mele sunt sincronizate automat cu contul Google, iar dacă vreodată este necesar să-mi schimb telefonul tot ce am notat acolo am deja salvat în cont exact că și agenda.
Din.păcate în ziua de azi, cu atâtea informații eu nu pot trăi fără genul ăsta de aplicații😀, pentru că mereu am ceva de notat, de exemplu:
07-03-2026 07:42 AM - editat 07-03-2026 07:48 AM
Da, am instalată și eu suita de aplicații de la Google, inclusiv Google Keep și aplicația Mi Notes. Totuși, pentru activitatea mea, DrawNote este mult mai potrivită, deoarece se aliniază perfect cu nevoile mele.
la 14-03-2026 12:47 PM
Salut
Dacă un client “este imobilizat și nu se poate deplasa” ,dar dorește să facă un contract cu plata automată online ,pentru a evita deplasarea fizică ,astfel încât să poată efectua un contract cu plata prin direct debit ,sau în cazul în care are deja un contract ,iar cartela sim “nu mai are semnal din motive tehnice ,fără ca clientei să ai-be vreo vină” ,de ce acesta este “forțat să meargă fizic” ,în loc să i se furnizeze “un nou card sim la adresa din sistem” ?
Fac acesta intrebare ,deoarece in orice tara Europeana inca din 2006-2007 ,care furnizează servicii către clienți ,aceștia pot efectua servicii :
1) fara a forța clientul ,sa se deplaseze fizic pentru a înlocui cardul sim ;
2) fara a fi forțat să se deplaseze fizic pentru a efectua un direct debit pentru furnizarea serviciilor ;
3) fără a fi forțat să meargă fizic “când serviciile sunt portate de la un furnizor la altul” ;
De ce în România încă serviciile către client sunt îngreunate ,în loc să fie adaptate astfel încât să îl atragi pe client și a-l ajuta pentru ca acesta ,să poată veni cu plăcere să efectueze cu ușurință un contract !?
Sper ca acest mesaj să fie un mod de gândire progresiv ,demn pentru oameni cu profesionalism 🙏
multumesc
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor