la 03-01-2025 01:15 PM
Salut tuturor și un an nou fericit!
Acum, la început de 2025, este momentul perfect să aruncăm o privire asupra celor mai captivante discuții și subiecte care au animat Comunitatea Orange în ultima lună a anului trecut. Decembrie este o lună specială, plină de Sărbători și tradiții, cadouri, magie și, bineînțeles, tehnologie.
Pe parcursul acestei perioade am explorat împreună inovații din zona tech, am împărtășit sfaturi utile care să ne facă viața mai ușoară și am creat momente amuzante prin provocări și concursuri. Fie că a fost vorba despre cele mai noi știri, review-uri interesante sau povești amuzante legate de iarnă și tehnologie, comunitatea noastră a fost plină de energie și creativitate.
Iată despre ce a fost vorba:
Încă mai aveți timp sa acceptați provocarea lui @MoșCrăciun și să participați la concursul nostru până pe 10.01.2025:
Informații și sfaturi utile:
Review
Noutăți
Campanii
Dacă v-au atras atenția și alte subiecte deschise în luna decembrie, vă rugăm să le postați aici să ne bucurăm împreună de ele.
Mulțumim inițiatorilor acestor topicuri ( @Anca07 @dragosbrm @MihaiC99 @Vio73 @vladut12am și colegului nostru @Gabubu ) și vă așteptăm pe toți și in 2025 cu contribuții valoroase în Comunitate.
Să ne bucurăm de iarnă și să avem un an nou plin de inspirație și inovație!
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor