anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Anunț important de la YOXO – schimbări începând cu 9 decembrie 2025

MihaiC99
Campion

YOXO ne anunță că, din 9 decembrie 2025, portofoliul de abonamente va fi actualizat.

Noul portofoliu va cuprinde următoarele abonamente:

5513.jpg

YOXO 9 lei devine YOXO 2.9 euro (TVA inclus)

YOXO 19 lei devine YOXO 4.9 euro (TVA inclus)

YOXO 49 lei devine YOXO 9.9 euro (TVA inclus)

Clienții vor fi migrați către noile planuri tarifare astfel:

1. Clienții Yoxo 9 Ron (actual) vor fi migrați către abonamentul Yoxo 2.9 euro

Noul abonament de 2.9 euro va include:

• 3 GB internet național la viteza 4G+
  • minute și SMS-uri naționale nelimitate
  • 3,75 GB în roaming SEE.
  • 50 de minute internaționale

2. Clienții Yoxo 19 Ron (actual) vor fi migrați către abonamentul Yoxo 4.9 euro

Noul abonament de 4.9 euro va include următoarele beneficii:

• 200 minute internaționale
  • Internet nelimitat în țară la viteze 5G
  • 6.34 GB în roaming SEE
  • Minute și SMS-uri nelimitate în țară și în roaming SEE

3. Clienții Yoxo 49 Ron (actual) vor fi migrați către abonamentul Yoxo 9.9 euro.

Noul abonament de 9.9 euro va include următoarele beneficii:

• internet nelimitat în țară la viteza 5G+
  • 12,8 GB în roaming SEE
  • Minute și SMS-uri nelimitate în țară și în roaming SEE
  • 500 minute internaționale incluse

Pachetele detinute acum, nu vor mai fi disponibile.

"Facturile se vor emite in continuare in lei, iar cursul la care se calculeaza valoarea facturii este cel din ziua emiterii acesteia si este disponibil pe www.yoxo.ro. El este reprezentat de valoarea cursului de vanzare ING Bank anuntat pe site-ul bancii, in sectiunea dedicata cursului valutar (standard) pentru persoanele fizice in ziua lucratoare anterioara zilei emiterii facturii, la ora 15:00.

Modificarea se se va aplica la prima factura emisa dupa data de 9.12.2025. De exemplu, daca s-a emis o factura pe 15 Noiembrie 2025, modificarea se va produce din 15 Decembrie 2025.

In cazul in care nu esti de acord cu modificarile propuse ai dreptul sa incetezi unilateral contractul de abonament YOXO sau sa portezi numarul in alta retea fara aplicarea niciunei despagubiri in limita a 30 de zile de la primirea actualei notificari. Nu uita: ai control total asupra abonamentului tau direct din aplicatia YOXO."

Mai multe detalii se pot obține accesând linkul de mai jos:

https://www.yoxo.ro/help/cum-se-modifica-portofoliul-yoxo-incepand-din-9-decembrie-2025/ 

Update: Modificarea ofertei YOXO, anunțată inițial pentru 9 decembrie 2025, a fost amânată pentru data de 15 decembrie 2025. Astfel, noile planuri tarifare și beneficiile aferente vor fi aplicate automat utilizatorilor existenți începând cu prima factură emisă după această dată.

1 Soluţie acceptată‚

MihaiC99
Campion

Modificarea ofertei YOXO, anunțată inițial pentru 9 decembrie 2025, a fost amânată pentru data de 15 decembrie 2025. Astfel, noile planuri tarifare și beneficiile aferente vor fi aplicate automat utilizatorilor existenți începând cu prima factură emisă după această dată.

Vizualizare soluţie în postul original

49 Răspunsuri 49

Suna bine. dar daca schimba oferta cum au facut cu Yoxo? Vezi prelungirile de abonament ce au alt tarif.

smart: 3 eur un an, dupa care 6 eur,

digi optim 2: 1 (UNU) eur un an (oferta de BF pana duminica), dupa care 2 eur.

daca urmaresc pret mic, de ce as alege smart? singurul dezavantaj la optim 2 e ca n-are sms-uri nationale.

Alegerea, presupun, că va fi în funcție de mai mulți factori. Prețul este, evident, unul dintre acești factori, dar mai contează și semnalul recepționat (evident, subiectiv pentru fiecare). 

BT1
Junior

Cred ca pe YoXo-Orange o mananca pielea, tocmai a dat cu copita in galeata (semi) plina cu lapte si a rasturnat-o.

Ce o mai vrajim, YoXo se vrea cartela dar e de fapt abonament. E marketing aia cu intreruperea de 3 ori pe an maxim 60 de zile. Nu o foloseste nimeni. Si acest abonament a fost  facut brusc necompetitiv. Principalul concurent e DIGI, cu abonament de 2.03/ luna nelimitat si 5G. acum si 50% reducere pe primul an. O sa ziceti ca DIGI e cu un pas in urma, 4G are viteze 3G+, 5G de 4G+...La mine in municipiul Targoviste DIGI 5G bate YoXo 4G+. Nu mai vorbesc de roamingul international Zona 1 (Turcia, Serbia...). Asa ca o sa renunt la E-simm-ul la 19 lei/luna tocmai achizitionat pentru supliment de viteza in tara si o sa raman numai pe DIGI. Nu fac reclama, dar au facut-o de oaie. In loc sa furi clienti de la altii, pe ai tai ii inviti financiar sa plece. Si vor pleca. Portarea merge si invers

Salut, opțiunea Digi 5e de 25, lei pare interesanta cu net nelimitat, cred că e 5G. Deci lumea va putea alege in funcție de acoperire.

E "nelimitat" dar ai doar 75GB la viteza maxima, si restul e la 1 Mbps.

Salut, eu m-am referit la opțiunea de cartela Digi de 5e, cu TVA e 30, lei, și spune că e nelimitat net. O sa o incerc și vă anunț.

La cartela este  netul nelimitat conform ofertei.

https://www.digi.ro/oferta-prepaid-optiuni 

Din câte știu oferta este valabilă doar pentru  clienții ExTelekom.

Salut!
Abonamentele Digi oferă internet nelimitat, însă viteza este redusă după atingerea unui anumit volum de date: 75 GB sau 200 GB, în funcție de tipul de abonament ales.

wlog_ro
Junior

In curand, bye Yoxo...

cesăzic_
Junior

>Anunț important de la YOXO – schimbări începând cu 9 decembrie 2025

Anunț important de la un client oarecare: pa-pa yoxo, cum poți să alegi pentru anunț scumpire tarif ȘI reducere resurse FIX ÎN PERIOADA în care alți operatori au campanii de Black Friday?

Singura explicație logică ar fi dorința de a elimina clienții cu profit mic, nu ai cum să faci asta decât ori ești complet <censored>, ori e calculată la rece și vrei clar să îi impingi să plece ei singuri. 

Am avut trei numere în familie - două le-am portat aseară, mai păstrez unul singur pentru mine ca să am un număr în infrastructura Orange în caz de nevoie, pe un al doilea telefon de rezervă.

E adevărat că s-a scumpit iar scăderea de date mă va face să restricționez anumite aplicații pe date mobile, însă pentru astfel de cazuri particulare rămâne în continuare o soluție de buget varianta de 2.9 € (cea mai ieftină de altfel în infrastructura Orange) - cu plusul ca acum se oferă si SEE și ironic cu mai mulți GB SEE decât național!

Solomonien
Începător

Veche meteahna romaneasca, aduni clienti dupa care iti bati joc de ei. Am 3 abonamente pe Yoxo si eram foarte multumit dar datorita politicii voastre “**beep**” vor fi inchise toate. Am optiuni mult mai bune la concurenta. 

Razvan
#StarMember

Azi am trecut pe Smart la 4 euro, care este net mai bun decât yoxo la 4,9 euro.

DUMY86
Junior entuziast

Yoxo era o optiune "de nisa", cei care il folosim eram multimiti cu ce aveam. Dintr-o data s-a schimbat abordarea. Nu majorarea e problema, ci felul in care e gandit abonamentul. Acum este mai mult Internet in roamning decat national.V-ati gandit ca dintr-o data vom sta mai mult in strainatate decat in tara? Cine calatoreste mult nu are Yoxo. Nu are sens sa dezvoltam care sunt nevoile clientilor Yoxo, sunt clare pentru toata lumea, aceasta manevra frustreaza pe multi. Putea sa fie 5 GB national si 1 GB in roaming de exemplu, si era mai bine. 

Decizia a venit chiar de Black Friday, ati organizat acest eveniment Grinch-style. Credeti-ma, concurenta dvs. exulta. Aveam 3 abonamente la dvs., dar se pare ca nu mai suntem pe aceeasi lungime de unda.

Andrei4154
Explorator

Buna ziua, euro se calculeaza la pretul ING Bank ! 4,9 e = 28, lei !

Euro - RONEuro - RON