22-10-2025 09:50 PM - editat 22-10-2025 10:00 PM
YOXO lansează reconditionate.yoxo.ro, un magazin online dedicat telefoanelor și gadgeturilor recondiționate, creat în parteneriat cu Recommerce®. Platforma le oferă utilizatorilor acces la dispozitive premium, testate și sustenabile, la prețuri atractive.
Recommerce® se ocupă de tot: livrare, logistică, suport clienți, service și garanție, astfel încât cumpărăturile să fie simple, sigure și fără bătăi de cap.
Produsele pot fi cumpărate de oricine, indiferent de rețea, iar oferta include modelele cele mai populare, de la iPhone la Samsung. Fiecare dispozitiv este verificat, certificat și are garanție de doi ani, oferind experiența unui telefon aproape nou, dar la un preț mult mai prietenos.
Noul site poate fi accesat aici.
Afla mai multe despre produsele recondiționate aici.
la 23-10-2025 07:21 PM
Dacă telefoanele recondiționate se comportă foarte bine, ele vor fi vândute repede, vorba circulă repede și atunci garanția de 2 ani reprezintă încă un motiv de siguranță ca să le cumperi. Spor la cumpărături!
31-10-2025 10:36 AM - editat 31-10-2025 10:36 AM
Am aruncat un ochi pe site. E ok, un fel de flip.ro dar fara optiunea de buy-back.
Unele telefoane sunt mai ieftine pe reconditionate.yoxo.ro. Am observat la partea de console jocuri, gen PlayStation 5 sunt destul de scumpe.
Sunt un pic ingrijorat la capitolul livrare - DHL Express, ceea ce imi sugereaza ca livrarile sunt facute din strainatate.
In concluzie ma bucur ca a fost lansat, concurenta intotdeauna a fost benefica pentru piata si consumatori.
la 31-10-2025 08:14 PM
DHL are reprezentanță și în România, nu mi-aș face probleme. Poate recommerce au contract cu ei (deși parcă mi se par cam piperati la preț față de restul curierilor).
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor