06-11-2025 07:53 PM - editat 09-12-2025 12:31 PM
YOXO ne anunță că, din 9 decembrie 2025, portofoliul de abonamente va fi actualizat.
Noul portofoliu va cuprinde următoarele abonamente:
YOXO 9 lei devine YOXO 2.9 euro (TVA inclus)
YOXO 19 lei devine YOXO 4.9 euro (TVA inclus)
YOXO 49 lei devine YOXO 9.9 euro (TVA inclus)
Clienții vor fi migrați către noile planuri tarifare astfel:
1. Clienții Yoxo 9 Ron (actual) vor fi migrați către abonamentul Yoxo 2.9 euro
Noul abonament de 2.9 euro va include:
2. Clienții Yoxo 19 Ron (actual) vor fi migrați către abonamentul Yoxo 4.9 euro
Noul abonament de 4.9 euro va include următoarele beneficii:
3. Clienții Yoxo 49 Ron (actual) vor fi migrați către abonamentul Yoxo 9.9 euro.
Noul abonament de 9.9 euro va include următoarele beneficii:
Pachetele detinute acum, nu vor mai fi disponibile.
"Facturile se vor emite in continuare in lei, iar cursul la care se calculeaza valoarea facturii este cel din ziua emiterii acesteia si este disponibil pe www.yoxo.ro. El este reprezentat de valoarea cursului de vanzare ING Bank anuntat pe site-ul bancii, in sectiunea dedicata cursului valutar (standard) pentru persoanele fizice in ziua lucratoare anterioara zilei emiterii facturii, la ora 15:00.
Modificarea se se va aplica la prima factura emisa dupa data de 9.12.2025. De exemplu, daca s-a emis o factura pe 15 Noiembrie 2025, modificarea se va produce din 15 Decembrie 2025.
In cazul in care nu esti de acord cu modificarile propuse ai dreptul sa incetezi unilateral contractul de abonament YOXO sau sa portezi numarul in alta retea fara aplicarea niciunei despagubiri in limita a 30 de zile de la primirea actualei notificari. Nu uita: ai control total asupra abonamentului tau direct din aplicatia YOXO."
Mai multe detalii se pot obține accesând linkul de mai jos:
https://www.yoxo.ro/help/cum-se-modifica-portofoliul-yoxo-incepand-din-9-decembrie-2025/
Update: Modificarea ofertei YOXO, anunțată inițial pentru 9 decembrie 2025, a fost amânată pentru data de 15 decembrie 2025. Astfel, noile planuri tarifare și beneficiile aferente vor fi aplicate automat utilizatorilor existenți începând cu prima factură emisă după această dată.
la 09-12-2025 12:33 PM
Modificarea ofertei YOXO, anunțată inițial pentru 9 decembrie 2025, a fost amânată pentru data de 15 decembrie 2025. Astfel, noile planuri tarifare și beneficiile aferente vor fi aplicate automat utilizatorilor existenți începând cu prima factură emisă după această dată.
06-11-2025 08:49 PM - editat 06-11-2025 08:50 PM
Chiar dacă prețul a crescut, voi alege să păstrez abonamentul Yoxo de 2,9 euro. Utilizatorul abonamentului nu folosește o cantitate mare de date mobile. Eu voi alege sa merg în continuare pe varianta abonamentului Orange (Smart).
la 06-11-2025 10:23 PM
Salut.
Am primit si eu un email (culmea ca era in Junk) cu modificarea unilaterala a contractului.
Cred ca e o boala chestia asta cu exprimarea pretului abonamentului in EURO. Acum cateva zile laudam YOXO in contextul lansarii Vodafone Easy, dar aparent cei de la Orange au luat decizia sa ma contrazica.
In acest context Vodafone Easy devine un pic mai ieftin: 2 vs 2,9 euro; 4 vs 4,9 euro; 8 vs 9,9 euro. (dar cu mai putine beneficii, mai ales la pachetul cel mai ieftin)
Practic sunt eliminate tarifele ieftine. Personal foloseam YOXO pe un telefon de rezerva si rareori foloseam resursele incluse. Preferam sa primesc 1 GB pe lune pentru 9 lei, decat 3GB pentru vreo 16 lei.
Iar noul tarif de '4,9 euro' face concurenta direct ofertelor PrePay de 5 euro.
Sunt total dezamagit de aceasta miscare si nu ma vad ramanand la YOXO. Prefer sa stau la PrePay si sa reincarc din an in pasti cand chiar am nevoie.
Spor!
la 07-11-2025 09:18 AM
Salut,
Multumim pentru comparatie si abordare.
Mai adaug ca diferenta si faptul ca la Yoxo numarul mai functioneaza 7 zile in caz de neplata, apoi timp de 23 de zile devine inutilizabil, iar dupa inca 60 de zile pierzi numarul.
La Easy numarul intra direct in carantina (poate primi apeluri, insa nu poate suna) timp de 180 de zile.
08-11-2025 10:41 AM - editat 08-11-2025 10:42 AM
Nu fac concurenta ofertelor PrePay, acolo vor sa impinga clientii (in timp) spre PrePay sau abonamente, cu asa zisa modificare unilaterala.
la 06-11-2025 10:42 PM
Eu ma așteptam, Orange (la fel ca ceilalți) e un business. Și, la fel ca orice business, doresc sa producă bani, sa aibă cu ce sa se laude în fata acționarilor. Și ma așteptam la o modificare întrucât Orange și Vodafone se înțeleg mult mai bine decât știți majoritatea. Își fac sharing de echipamente, locații, implementează amândoi cam aceleași chestii... Lista poate continua. Ca să nu mai zic ca mai sunt 3 operatori în loc de 4. Și cred ca ofertele de acum sunt doar începutul a ceea ce va urma pe parcurs.
😊
la 09-12-2025 03:50 AM
Va ajunge lumea sa ramana pe prepay la tot si sa vb intre ei doar prin netul fix de acasa. Telefoanele le vor tine numai pe post de facut poze.
06-11-2025 11:49 PM - editat 06-11-2025 11:53 PM
Era de așteptat ca la un moment dat să se scumpească abonamentele Yoxo. Consider că cauza principală a acestor scumpiri o reprezintă plecarea Telekom din România și vânzarea părții sale de telefonie mobilă către Vodafone și Digi.
Ăsta este doar începutul din păcate. Pe termen lung, concurența va scădea, iar prețurile nu vor mai fi atât de atrăgătoare. Să nu uităm că Cosmote a fost cel care a spart monopolul Dialog, iar de atunci prețurile au început să se ieftinească. Chiar dacă Vodafone încearcă să atragă cât mai mulți concurând cu Digi care este lider la numere portate în rețea, cu timpul ca efect de domino scumpirile vor ajunge și la cei 2 operatori.
Am văzut destui cu Yoxo de pe forumul Softpedia care intenționează să facă portare în rețeaua Digi sau Vodafone, fiind neașteptat de dezamăgiți de scumpirile anunțate.
Să sperăm că investițiile în rețeaua vor continua chiar dacă ne aflăm în acest context dificil din punct de vedere economic!
la 10-12-2025 04:17 PM
Suntem chiar majoritatea de pe Softpedia care am inceput cu Yoxo de la inceput (eu am avut 4 abonamente cu banii inapoi pe internetul ramas) Yoxo m-a rasplatit ca am fost cu ei din prima luna de la lansare prin anularea abonamentului si transformarea lui intr-unul standard de 19lei, ca si cand acum am abonam la ei. Zic ok hai fie, raman cu ei. Dar acum imi baga pe gat 4,9euro pe aceleasi resurse. Astazi am pus stop, am migrat toate abonamentele yoxo la prepay si apoi abonament Orange Smart cu oferta de 4euro(nu vad de ce ar sta cineva la yoxo cand ai smart cu 4euro) Ar trebui 2ani sa am asigurat acest tarif, daca nu, ajungem la concurenta. Total dezamagit de cum a abordat Yoxo abonatii vechi in ultimele 2luni, pacat.
la 07-11-2025 04:11 PM
Salutare, piata va decide cum se vor misca lucrurile. Cine vrea net nelimitat si are acoperire orange va merge pe yoxo nelimitat de 25, lei. Daca ai acoperire digi mergi pe digi nelim de 25, lei. Daca ai voda , la fel. Daca vrei sa parchezi niste numere acum optiunea e digi sau ramai pe cartela.
la 08-11-2025 10:11 AM
Cred ca nu ai inteles ca preturile noi sunt exprimate in euro. Asa ca se adauga si TVA
la 08-11-2025 11:05 AM
Salutare!
În notificarea trimisă, TVA este inclusă.
Mai jos cum arată la mine:
la 07-11-2025 07:54 PM
Mă gândesc să renunț la yoxo pentru abonamentul fun/Smart.
la 08-11-2025 10:20 AM
Salut, am vrut și eu să trec de pe yoxo pe ani redus 50% de la Orange, dar mi s-a spus că nu merge decât la preț fara reducere. Daca nu e valabilă chestia da îmi spuneți și mie.
la 10-12-2025 04:18 PM
Daca suni in centrala orange si treci abonamentul yoxo pe prepay se poate face abonamentul smart cu reducere la 4euro. Confirmat ca se poate incepand de astazi, 10.12.2025
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor