anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Plata factura neinregistrata

Am platit doua facturi  dar apar neinregistrate in cont. 

7 Răspunsuri 7

Anca07
#StarMember

Buna,

Depinde prin ce metoda le-ai platit; durata de procesare poate sa difere. Daca au fost platite direct din contul my orange, in cateva minute ar trebui sa se actualizeze. In medie poate dura si 24-48h daca factura este platita de exemplu la o banca sau o alta metoda care este independenta de Orange. Indiferent de metoda, daca sunt platite si ai si chitanta, poti fi linistit ca se vor actualiza.

Zi cu soare🌞

Te-a ajutat un răspuns în Comunitate? Un ‘Mulțumesc’ poate veni și sub forma unei aprecieri sau atunci când marchezi răspunsul cel mai util ca soluție! Mic gest, mare impact.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Dacă nu sunt plătite din My Orange, îți apar mai târziu că sunt plătite, chiar și peste 2- 3 zile. Deci trebuie un pic de răbdare.

Dacă nu apar nici atunci și ai servicii de la Orange Romania, poți pune o poză cu dovada plății la adresa de email plati@orange.ro.

Baftă!

Au trecut deja 2 saptamani. Cam cat ar trebui sa ma astept? Deja s-a emis urmatoarea factura😁

DanielaH
Moderator

@R1862001251926, s-a rezolvat situația cu factura?

Respectă și fii respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea să fii tratat și tu.

Partial pare rezolvata, insa in contul my Orange figurez cu aceeasi problema: 2 facturi neinregistrate si inca una de plata.

Aceeasi problema in continuare. In data de 17 martie am platit o factura intarziata aferenta  lunii February, insa cand am efectuat plata s-a adaugat si factura pe luna Martie. Le-am platit pe amandoua iar acum  dupa 3 saptamani. figureaza inca neplatite.

DanielaH
Moderator

@R1862001251926, am transmis mai departe situația ta colegilor noștri spre verificare.

Respectă și fii respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea să fii tratat și tu.