anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Formular My Orange Fix

alin44
Junior
Voi testati formularul inainte sa-l puneti live? Oare nu va intrebati de ce aveti atat de putine solicitari?
https://www.screencast.com/t/ZjW1cFxZB58
6 Răspunsuri 6

arsradu
Fost #StarMember
:)) Pare bug, intr-adevar. Banuiesc ca se intampla si pe alte browsere, nu? Poti sa pui cumva si link-ul catre pagina respectiva? Update: noi, aici in comunitate, suntem in mare parte, clienti ca si tine. Incercam sa ajutam, daca putem, cum putem, dar chestiile care tin de cont, sau de functionalitatea site-urilor sau a serviciilor, trebuie trimise mai departe.
Client Orange

DanielaH
Moderator
@alin44, bun venit în Comunitate și mulțumim pentru postare! Ne ajuți, te rog, cu link-ul pentru a putea ruga colegii să verifice?
Respectă și fii respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea să fii tratat și tu.

alin44
Junior
Se intampla inclusiv pe aplicatie iOS, nu doar pe Web. N-are nicio treaba browserul cu o astfel de problema. 1. Aplicatie My Orange Fix; 2. MyRepair; 3. Servicii Mobile - https://www.screencast.com/t/rNHrzk1V 4. Formularul. Care este rezolvarea la problema mamei mele (se poate vedea in primul screen), doamna Moderator? De o luna are aceasta problema si nu se face nimic. O transfera de la un departament la altul si cand se plictisesc colegii dv, i se inchide telefonul. Sunt aproape sigur ca nu o sa primesc raspuns, nici rezolvare, dar hai sa-mi mai pierd din timp.

DanielaH
Moderator
Salut, Salut, alin44! Vom încerca să te ajutăm dar, fiind vorba de o situație punctuală, avem nevoie de mai multe informații care nu pot fi făcute publice în Comunitate. Pentru că implică analizarea contului personal, ți-am trimis un mesaj privat (pe adresa de e-mail cu care te-ai înregistrat în Comunitate) și așteptăm răspunsul tău prin reply la acel e-mail. Mulțumim.
Respectă și fii respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea să fii tratat și tu.

alin44
Junior
@DanielaH s-a rezolvat. Mulțumesc pentru ajutor!

DanielaH
Moderator
Cu mare plăcere. Mă bucur că s-a rezolvat. Te mai așteptăm în Comunitate.