la 24-03-2023 08:24 AM
Am primit un mesaj e-mail de la newsletter@news.orange.ro prin care mi se cere să-mi validez adresa e-mail. Mesajul conține un link nefuncțional (ceva de genul https://www.orange.ro/newsletter/EmailValidator?code=...).
Se pare că are legătură cu magazinul online. De ce este necesară această validare? Dacă trebuie făcută, aș dori să aflu care este link-ul funcțional. Mulțumesc.
la 24-03-2023 04:42 PM
@dscomsa, ai încercat cumva să te abonezi la newsletter-ul Orange?
După introducerea adresei de e-mail se primește mesajul postat de tine mai sus în care se solicită confirmarea e-mailului. Linkul contine ca variabila adresa de e-mail menționată și este unic. Este posibil să fi introdus la abonare o adresa de e-mail inexistentă (o eroare de typo, de ex.)?
Recomandarea noastră este să reiei de la capat procesul de abonare.
Te așteptăm să revii cu vești bune să ne spui dacă ai rezolvat. Mulțumim.
la 24-03-2023 08:53 AM
Bun venit în Comunitate!
Poți atașa, te rog, o captură cu e-mailul primit? (fără date personale)
la 24-03-2023 01:58 PM
Sărut mâna! Am anexat mesajul primit și eroarea apărută atunci când am încercat să folosesc link-ul de validare inclus în respectivul mesaj. Interesant este faptul că primesc în mod curent anunțuri e-mail de la Orange (de exemplu, anunțuri despre emiterea facturilor). Din cauza aceasta mă derutează cererea de validare.
la 24-03-2023 02:13 PM
Mulțumesc mult! Întreb colegii și revin.
la 24-03-2023 02:15 PM
Mulțumesc!
la 24-03-2023 10:03 AM
Salutare!
Este necesară această validare pentru a putea primi în continuare pe email tot felul de promoții sau informări legate de produsele și serviciile Orange.
Baftă!
la 24-03-2023 02:09 PM
Salutare! Am anexat mesajul primit și eroarea apărută atunci când am încercat să folosesc link-ul de validare inclus în respectivul mesaj. Interesant este faptul că primesc în mod curent anunțuri e-mail de la Orange (de exemplu, anunțuri despre emiterea facturilor). Din cauza aceasta mă derutează cererea de validare. Există vreo modalitate de a-mi valida adresa e-mail fără a folosi link-ul din mesaj?
la 24-03-2023 04:42 PM
@dscomsa, ai încercat cumva să te abonezi la newsletter-ul Orange?
După introducerea adresei de e-mail se primește mesajul postat de tine mai sus în care se solicită confirmarea e-mailului. Linkul contine ca variabila adresa de e-mail menționată și este unic. Este posibil să fi introdus la abonare o adresa de e-mail inexistentă (o eroare de typo, de ex.)?
Recomandarea noastră este să reiei de la capat procesul de abonare.
Te așteptăm să revii cu vești bune să ne spui dacă ai rezolvat. Mulțumim.
la 24-03-2023 06:21 PM
Soluția propusă de dumneavoastră a mers. După ce m-am abonat la newsletter, am primit un mesaj cu un link valid. Am reușit să fac validarea fără probleme. Vă mulțumesc!
la 24-03-2023 06:30 PM
Cu drag! Mă bucur. Te mai așteptăm în Comunitate.
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor