anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Telefon la abonament cu plata la curier

_KGRO666_
Începător

Buna ziua,am făcut o comanda și acum am văzut că trebuie sa plătesc la Curier 35 de milioane și cv dar eu am ales pe abonament chiar trebuie sa plătesc la curier 35 de milioane și cv sau așa arată la abonament?

Screenshot_20240627_082311.jpg

8 Răspunsuri 8

FLo1
#StarMember

@_KGRO666_ : Bun găsit în Comunitate. Din păcate DA, atât este de plată. De ce? Pentru că ai ales un model de telefon la care obligatoriu se plătește avans și pentru că nu ai ales (sau nu a fost posibilă) plata în rate. Urmarea? Telefonul ales se plătește în avans integral. Doar abonamentul va fi lunar.

Deci în poza care arata nu plătesc 35 de milioane și cv

Pentru telefonul ales, ba da, atât plătești, adică 3583,37lei (RON) pentru a putea ridica acea comandă de la curier. Altfel fie anulezi comanda de pe acum sau nu vei putea ridica acea comandă pe motiv de neplată. Doar abonamentul va veni ulterior pe factură, lunar.

Părerea mea este că ai achiziționat telefonul la preț întreg fără rate.

MCostel
Cunoscător

Salut,

Înainte de finalizarea comenzii ai avut toate detaliile de livrare inclusiv totalul de plata.

Probabil că ai achiziționat telefonul fără rate cu un abonament nou (sau este un avans puțin probabil).

Daca te-ai razgandit poți refuza coletul și poti cere anularea comenzii.

Vio73
#StarMember & May's Problem Solver

Salutare!

Din câte văd și eu, da, cam atât este plată.Dar poți refuza coletul și ulterior anulezi prin una dintre metodele de contact!

Miha_Z
#StarMember

Fiind un telefon scump, chiar daca ai selectat varianta de rate, nu acopera valoarea totala a produsului. In functie de vechime si numarul de servicii la Orange, fiecare client are o suma limita acordata pentru rate. Din costul total al telefonului ti s-a scazut suma disponibila pentru rate si restul urmeaza sa achiti la curier. In cazul in care nu dispui de acea suma, anuleaza comanda si orienteaza-te la un telefon mai accesibil. 

Jay
Campion certificat

Salut!

Asa cum scrie și pe poza pusa de tine, suma este 3583 și se achita la curier.

La o simulare din contul de client și mie îmi arata acel telefon cu suma de 3583 lei dacă prelungesc abonamentul și trec la un abonament de minim 15 € / luna.

Dacă ai fi ales varianta cu rate, ar fi fost ~ 149 lei/luna si ar fi apărut acest lucru si inainte de a adauga produsul in cos cât și în comanda. 

Jay_1-1719523837742.png

 

Jay_2-1719524062486.png