Sa le defalcam:
- Samsung Galaxy A51 -> Nu ma atrage marca, iar cele mai recente probleme legate de upgrade-ul la Android 10 pe unele modele ar trebui sa ridice un mare semn de intrebare care sa cantareasca destul de mult in decizia de achizitie. https://comunitate.orange.ro/questions/2297420-samsung-galaxy-a70-probleme-update-android-10
- Huawei P40 Pro -> singurul care ma atrage dar nu achizitionat din magazinul online Orange, pentru ca din seria pret si pentru ca pretul.... Un Huawei P40 Pro cu pachetul de servicii Google instalate de utilizator, pierde pe drum varfurile de gama de la Samsung si Apple
- CAT S52 -> nu sunt intersat pentru ca job-ul meu nu este in zona heavy duty. Poate fi un telefon de luat in calcul daca lucrezi in constructii, aplinism, salvamont, forestier, off-road, enduro, explorator, etc.
- Huawei P40 lite -> un telefon care dpv al performatelor de apropie de Huawei P30, dar care este comercializat la un pret cu cca 50% mai mic decat pretul lui P30. Si aici daca reusesti sa instalezi pachetul Google, P40 Lite este o variante extrem de viabila. Da, l-as achizitiona.
- Huawei Mate Xs 11.181,69 lei -> mai am nevoie de aia xxxxx,69 lei ca altfel il luam. Acu' la modul serios, de banii aia mai bine o masina SH adusa din afara sau renovat apartamentul. Par investitii mult mai sustenabile, decat acest telefon.
- Orange Neva Rise 8GB stocare cu 1GB RAM -> in aceeasi categorie de pret, adica pana in 400 lei avem la dispozitie MOTOROLA Moto E6 Play cu 32GB si 2GB RAM la pretul de 379 lei in Altex.
- Apple iPhone SE -> un telefon al cu 64GB si 3GB RAM al carui pret este de cca 2400 lei. In acceasi bani avem alternative precum: Samsung Galxy A71 cu 128GB / 6GB, Xiaomi Mi Note 10 cu 128 / 6GB, Samsung Galxy Note 10 Lite cu 128GB / 6GB, Hono V10 cu 128GB / 6GB, Xiaomi Mi 9 Lite cu 128GB / 6GB
Resigilatele P40 Lite listate de Altex si in general de restul magazinelor online pot avea 2 motive principale:
1. Cumparatorul nu a stiut ca telefonul vine fara pachetul Google si a renuntat la achizitie.
2. Categoria marletzi care achizitioneaza un produs din online, trag de cat se poate si se lauda cu el peste tot timp de 14 zile sau cat este perioada de retur, dupa care renunta la achizitie.