anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Se poate plati in rate in shop, daca am comandat produsul din magazinul online Orange?

teacher_
#StarMember
Am cumpărat un produs din Magazinul Orange, cu plata in Shop. Știu că au fost discuții referitoare la plată, dar este un caz deosebit: Se poate plati in rate, la ridicarea produsului din Orange Shop, daca faci comanda in Magazinul virtual Orange? Practic singura opțiune de plata este cu plata in Shop in momentul ridicării produsului. Nu exista opțiunea rate in magazin, la ridicare. Poate ar trebui sa se sesizeze cineva.
1 Soluţie acceptată‚

Salut, Pentru o comandă făcută online cu ridicare din magazin se poate achita cash sau card, indiferent de modalitatea de plată aleasă la plasarea comenzii în magazinul online. Nu se poate plăti însă cu card de rate fără dobandă sau rate pe factura de servicii. Plata în rate pe factura de servicii este disponibilă doar pentru comenzile cu livrare prin curier.

Vizualizare soluţie în postul original

34 Răspunsuri 34

Jay
Campion certificat
Hmm.. eu nu cred ca se poate, daca varianta de plata pe care o poti alege, la plata in shop nu specifica rate... Chiar sunt curioasa cum se finalizeaza.. Eu, cand am verificat o astfel de varianta, in rate, nici macar nu-mi arata varianta de ridicare din shop.. ci doar livrare prin curier.. Teoretic, in shop, ar trebui sa achiti ceea ce spune "de plata acum", dar, nu inteleg cum de te-a lasat sa alegi ridicare din shop, daca ai ales plata in rate..

teacher_
#StarMember
Nu ai înțeles. Am ales ridicare in shop, dar ca varianta era doar plata integrala in shop. Întrebarea mea era daca se poate plati totuși în rate, chiar daca ai ales plata integrala in shop, in ideea in care la eMag, pentru aceeași operație, poți plăti in rate in magazinul fizic, la ridicare. Uite și in screen shot

Razvan
#StarMember
E posibil sa nu poți plăti în rate în Shop, am mai întâlnit aceasta situație acu vreo 2 ani și mi s-a comunicat la telefon ca nu se poate, doar online.

Neaplicabil
Hmm.. nu stiu cum e la BT, eu am ING. La ING, fie ca e plata online, fie ca e plata la POS fizic, ai in continuare aceleasi beneficii si acelasi numar de rate. Diferenta e doar daca magazinul respectiv are parteneriat sau nu cu ING-ul. Caz in care, de obicei beneficiezi de mai multe rate. Daca nu e magazin partener, vei avea oricum maxim 3 rate, la o plata de minim 500 RON. Nu vad de ce ar fi diferit aici. Dar da, se poate sa fie. Cred ca intrebarea ar trebui pusa mai degraba la BT decat la Orange.

Ascary
Campion certificat
Poți refuza comanda respectivă și să faci una noua în magazin. Faptul că ai ales sa ridici produsul din shop și să faci plata in shop este la fel cum ai fi primit produsul prin curier și ai fi făcut plata ramburs la livrare. Nu are nici o legătură comanda online cu modul de livrare. Poți însă,după cum am spus sa refuzi comanda și să faci alta noua,însă în cazul tau ar fi bine totuși să ridici produsul și beneficiezi de retur in caz că ești nemulțumit,în termenul prevăzut de Orange,ceea ce daca ai comanda in magazinul fizic nu ai putea.

teacher_
#StarMember
Eu mă gândesc că dacă plătesc cu cardul prin BT, as putea sa îl plătesc în rate. Ar trebui sa existe în Magazinul virtual, la plata, opțiunea Plata in rate in magazin... Cred că ar fi rezonabil pentru toți, și ar lămuri câteva răspunsuri.

Vio73
#StarMember
Nu știu, cred că e mai complicat, dar nu imposibil, dar mai cred că era mai eficient să ceri la curierat cu plata în rate la pos mobil.

Jay
Campion certificat
Ehh.. se mai intampla sa nu inteleg :D.. In acest caz, da, ar trebui sa mearga si rate.. Pentru ca, la plata cu cardul, daca este un card de acest gen, ar trebui, la POS, sa apara intrebarea daca doresti sa achiti in rate si variantele disponibile.. ar trebui sa poata alege consultantul din variantele POS-ului.. Probabil nu exista varianta de rate in shop, cum vrei tu, pentru ca nu are Orange de unde sa stie cu ce fel de card achiti tu.. poti bifa rate si sa nu mearga de exemplu, pentru ca n-ai un astfel de card si, probabil pot aparea neintelegeri, iar pentru a le evita, nu exista varianta asta.. dar, poate merge cum spuneam mai sus, alegand la POS, plata in rate..

teacher_
#StarMember
Pai daca e așa, atunci la livrare prin curier de ce exista varianta de plata in rate? Nu e cam totuna? Dacă ar exista o varianta plata in rate in magazin, cu precizarea faptului că se pot folosi doar de la băncile partenere, ar fi super. 😉

Neaplicabil
@teacher, din cate stiu eu, asta e un feature al cardului de credit. Ratele sunt oferite de banca emitenta a cardului, nu de Orange. Ar trebui sa poti sa platesti oriunde. Iar daca magazinul respectiv nu are parteneriat cu banca respectiva, n-o sa ai rate (sau, cum e la ING, o sa ai mai putine), dar nu inseamna ca nu poti sa platesti cu cardul ala. Nu sunt POS-uri speciale pentru fiecare banca cu care Orange are parteneriat pentru rate. Sunt POS-uri normale, iar planul de rate ti-l face banca, in functie de magazinul de la care ai cumparat.

Jay
Campion certificat
Nu stiu daca este acelasi lucru.. Achiti la curier? Nu achiti online sau lunar pe factura si curierul doar ti-l livreaza?.. Tie ti-e usor sa spui asta, ca se poate in rate, dar cu mentiunea despre card... s-ar putea pe altii sa-i bage in ceata.. 🙂

teacher_
#StarMember
Daca comanzi online, se pot selecta mai multe soluții la plata: cu cardul, sau curierului, ramburs. La plata cu cardul se pot selecta atât carduri normale, cât și plată in rate (Visa și MasterCard).

Neaplicabil
@Jay, cred ca se poate si plata la curier. Cu conditia ca acea comanda sa fi fost plasata cu plata ramburs (la primire), si curierul respectiv sa aiba POS mobil. N-am incercat niciodata... :)) Daaaar...cred ca se poate. Iarasi, cred ca asta ar trebui confirmat si cu banca. 🙂

Vio73
#StarMember
Se poate sigur, am și făcut așa ceva. Dar nu legat de produse Orange.