anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

S-ar impune Black Friday de vara?

Valacchus
Junior entuziast
Credeti ca s-ar impune crearea unui BF de vara? Sau e suficient unul toamna?
1 Soluţie acceptată‚

imch
Cunoscător certificat
Mie si un singur BF mi se pare, cumva, o prostie. Nu pentru ca nu mi-ar placea sa am parte de oferte interesante, dar, din nefericire, majoritatea comerciantilor au apelat la practici necinstite, iar reducerile nu au fost reduceri. Daca intrebarea este din perspectiva Orange, mie mi-ar placea mai mult oferte interesante pe tot parcursul anului (adica luna asta 2-3 terminale la preturi atractive, luna urmatoare alte 2-3 terminale sau luna asta x% reducere la Samsung, luna urmatoare la Apple si tot asa). In felul asta, indiferent de momentul in care am nevoie de un terminal, si nu numai, stiu ca pot gasi la Orange ceva interesant. Daca te referi la comercianti la modul general, mi-as dori ca BF-ul care exista sa fie pe bune. Am si eu multe exemple de produse al caror pret a crescut (mai ales la eMag). Exemplu: mi-am luat frigider side-by-side cu 4000 lei redus de la Cel; la eMag frigiderul era, neredus, 5200; 2 saptamani mai tarziu, de curiozitate, m-am uitat la eMag cat costa in timpul BF.... 5700 redus de la 6400. Deci, da... Despre acest tip de BF vorbim in Romania.

Vizualizare soluţie în postul original

31 Răspunsuri 31

teacher_
#StarMember
Părerea mea este sa se mențină un singur BF. Unul și bun este suficient, nu cred că majoritatea populației ar avea suficienti bani încât să cumpere de 2 ori/an. Oricum, părerile cu acest Black Friday sunt împărțite. Sugestia mea este să îți păstrezi banii pentru la toamna. Am văzut oricum că marii retalieri își fac și primăvara/vara cate unul, dar mai puțin generos in oferte. Așa mai bine nu îl faci, sau ii zici altcumva.

Jay
Campion certificat
Eu am 4 abonamente si, avand in vedere ca, atunci cand e vorba de achizitie telefon, de obicei se face cu prelungire, eu as vrea si prin martie un black friday.. abonamentele mele atunci expira..

Miha_Z
#StarMember
Daca e vorba de reduceri sunt bine venite oricand. Din partea mea ar putea sa faca lunar. :)) Oricum la Orange pe timp de vara avem programul Hot Summer.

Razvan
#StarMember
Nu, altfel nu ar mai avea farmec cel din iarna. Oricum când anunța BF altex și flanco, deja mintea nu mai reacționează, ca la ei e mai mereu BF.

Anca07
#StarMember
Sunt deja de ceva vreme reduceri, asa ca trebuie doar sa urmaresti produsele care te intereseaza, si nu neaparat sa fie BF pentru a cumpara ceva:) cand e BF e mai multa reclama decat reduceri.

Razvan
#StarMember
@jay, abonamentul îl poți prelungi cu 3 luni înainte de expirare și oricând după aceea, teoretic te încadrezi foarte bine și în Hot Summer.

Vio73
#StarMember
Părerea mea este că da, ar trebui să existe. De ce? Pentru că vara este anotimpul care este cel mai puțin monoton și care te-ar face să cumperi mai multe produse decât în celelalte anotimpuri. Spun asta din punctul meu de vedere, evident.

teacher_
#StarMember
Eu îl prefer pe cel original, adus de eMag. Altex și Media Galaxy sunt din același consorțiu, deci reducerile sunt la fel. Restul, nu mă impresionează la Black Friday. Sunt curios Orange ce ne va aduce anul ăsta.

DanielaH
Moderator
Valacchus, spune-ne, te rog, și părerea ta. E suficient sau nu un singur BF pe an?

Laura_cio
Senior
Ar fi plăcut sa fie de doua ori pe an Black Friday. Cui nu i-ar plăcea?! Însă, nu cred ca va fi posibil acest lucru deoarece la Orange sunt posibile și alte reduceri de sezon, cum ar fi Hot Summer.

Valacchus
Junior entuziast
Parerea mea este ca din punct e vedere al ofertelor nu s-ar impune. Doua Black Friday/an ar insemna niste costuri si poate niste pierderi. In restul anului exista reduceri, dar Black Friday e doar unul. Am vazut oricum reduceri destul de mari anul trecut in magazinul online Orange.

eda2k
Cunoscător
Salut, D.p.m.d.v., acest BF ar trebui foarte clar reglementat ! Altfel, ca la noi - măresc prețul artificial cu cca. 1 lună înainte și de BF anunță reduceri "record" ... Dar prețul este același ca în urmă cu 2 luni ! Cine a urmărit un anumit produs 3-4 luni, știe că această tactică este des folosită !

teacher_
#StarMember
Un Hot Summer cu 20% reducere fix intr-o zi torida, coroborat cu Black Friday, ar fi ceva... Cred că s-ar ruga toți să nu fie ploaie in ziua aia, daca s-ar anunta din timp.

Miha_Z
#StarMember
@eda2k ai dreptate. In mare parte asa zisele reduceri sunt de fapt pretul lor real. Daca stai sa cercetezi preturile anterioare perioadei de reduceri poti gasi produse care anterior au fost la un pret mai bun.