anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Comanda nu a fost plasata! Honor Magic 5 pro

Salutare, ma chinui de cateva ore prin intermediul mai multor device uri sa finalizez o comanda fiind intampinat de fiecare data de aceeasi eroare Comanda nu a fost plasata!::A intervenit o eroare. 

Ati mai intampinat aceasta problema? As dori sa finalizez cat mai repede comada fiind un cadou cu ocazia sarbatorilor dar eroarea aceasta apare de fiecare data

eroare.png

22 Răspunsuri 22

RafaHelper
#StarMember

Salut @Darlea12Dominic

Acest telefon se afla in stadiu de precomanda, comenzile se vor livra începând cu data de 21.04.2023.

RafaHelper_0-1681327229027.png

Nu se va livra înainte de Sărbătorile Pascale.

Cat despre eroare, vad ca ai cerut un număr nou de telefon pentru aceasta comanda, ai mai plasat comenzi pe site-ul orange in trecut? De cat timp ai contul creat?

Da, doresc sa mi fac un abonament nou, 24 luni, plata la livrare (nu rate etc)

Nu, nu am mai plasat comenzi 

Daca ești ok cu data de livrare iți recomand sa încerci plata cu cardul pentru aceasta comanda. Este posibil ca sistemul sa nu permită plata la livrare pentru ca ești client nou.

Acum am încercat, am parcurs din nou pasii de verificare a identității ai același lucru. Mi se pare aberant, sa încerc sa fac o comanda, sa devin client pentru cel puțin 2 ani si sa nu pot

Nu vad termenii si conditiile acestei oferte. Eu am incercat sa plasez o comanda, cu numar nou, tot abonament de 9 euro si am ajuns la pagina unde trebuia sa introduc datele cardului cu care as vrea sa-l platesc, dar nu am mers mai departe, desi imi place acest telefon, dar nu facand un alt abonament. Am deja unul de 15 euro, cu care am cumparat , acum aproape un an, Magic 4 Pro. 🙂 Oferta e f buna, as fi aplicat imediat daca puteam pe actualul abonament.

Poate ca oferta speciala online e doar pt clientii vechi.

@delfinas poate comanda oricine, nu exista condiții speciale, poți face abonament nou, prelungire sau migrare de la cartela.

Abonament nou, da, dar cred ca doar daca esti abonat vechi. Pentru cei noi, cred ca functioneaza oferta din magazinele fizice. Cel mai simplu afla conditiile daca reuseste sa intre pe chatul magazinului online.

Îmi pare rău ca nu poți comanda, știu ca este frustrant. Încearcă sa iți faci un cont nou pe site-ul orange folosind o adresa de email care nu a mai fost folosita la alt cont sau aici pe comunitate. Verifica daca trebuie confirmata adresa de email după ce ti-ai creat contul pe site si încearcă din nou.

@Darlea12Dominic: Cu abonament nou, reînnoire sau prepay trecut pe abonament nu sunt probleme la plasarea comenzii. Singurul pas suplimentar în cazul unui prepay, chiar și cu număr nou este cel din foto. În rest nu sunt probleme până la plata online cu cardul pe care nu am efectuat-o. Reîncearcă, posibil să fi fost o eroare de proces în aplicația magazinului. Succes. 

Screenshot_20230412-230345_Chrome.jpg

Aceeași poveste, făcut si refăcut si urmat pasii ca la carte, tot aici ajung, ba chiar am modificat si abonamentul. Mâine încerc sa dau de un consultant. Mi se pare totalmente inadmisibil sper bătaie de joc. 


@RafaHelper  a scris:

Salut @Darlea12Dominic

Acest telefon se afla in stadiu de precomanda, comenzile se vor livra începând cu data de 21.04.2023.

RafaHelper_0-1681327229027.png

Nu se va livra înainte de Sărbătorile Pascale.

Cat despre eroare, vad ca ai cerut un număr nou de telefon pentru aceasta comanda, ai mai plasat comenzi pe site-ul orange in trecut? De cat timp ai contul creat?


Relativ recent, câteva zile, si despre livrare, in pagina de Facebook Orange, in comentarii oamenii pun poze si mulțumesc pentru comanda deja livrata 

Îmi poți lasă un link către pagina de Facebook unde postează lumea poze? As vrea sa verific si eu aceea pagina.

sigur, odată ce primesc din nou la recomandate oferta Orange cu telefonul pe Facebook in cadrul unei postări sponsorizate 

delfinas
#StarMember

Dominic, bun venit in Comunitate!!!

Dintr-un motiv, nu stiu care, nu esti eligibil pt aceasta achizitie. Esti client ORO sau OROC (fost Telekom)? De cand? Abonament nou sau prelungire de abonament?