anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Rate oney

Mrll27709
Începător

Am cumparat un PlayStation 5 in rate prin intermediul Oney fara sa folosesc un cont. Problema e ca nu am primit nici un mail de confirmare, insa prima rata mi-a fost trasa de pe card. Ce pot sa fac sa primesc si eu confirmare

8 Răspunsuri 8

FLo1
#StarMember

@Mrll27709: Bun venit în Comunitate. Din păcate informația solicitată o vei obține doar de la Oney, emitentul cardului tău de credit, utilizat pentru rate. Îi poți contacta printr-una din variantele de aici. Sau mai simplu, îi regăsești în orice magazin Auchan sau Leroy merlin. Succes.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Poți vorbi la Oney și în același timp să trimiți un email la  adresa magazinonline@orange.ro, pentru a clarifica situația referitoare la achiziția produsului respectiv. În mod normal, trebuia să primești ceva de confirmare.

Mai ai varianta să îi întrebi pe chatul Magazinului online, dacă îi prinzi.

Baftă!

Nefolosind cont și plătind integral, orice confirmare pe email din partea ORANGE este lipsită de fundament. Singura legătură privind programul ratelor aferent cardului tău îl ai exclusiv cu cei de la ONEY. Cu ei trebuie discutat, așa cum am explicat anterior. Succes.

Vio73
#StarMember

Eu mă refer strict la livrarea produsului. Nu trebuie să ți se dea o confirmare că ai achiziționat produsul?

Atunci sunt necesare detalii ale achizitiei: Pentru achizitie offline.... nu e necesară confirmarea Orange. Pentru achiziție din magazinul online, acolo automat trebuia un cont / adresă de email, cel puțin pentru validarea (confirmarea/înregistrarea) comenzii și ulterior statusul acesteia, nu doar pentru plata acesteia. 

Mrll27709
Începător

Am primit aseara confirmare atat de la orange cat si de la oney, dupa 12 ore, dar am primit. Problema e ca nu pot verifica statusul comenzii

Pentru verificarea statusului unei comenzi online verifici secțiunea aferentă comenzilor tale din contul tău (vezi linkul de aici). În privința ratelor celor de la oney, verificarea plătit/rest de plată se face contactându-i fizic sau email. Succes.

Atunci lucrurile sunt pe drumul cel bun! Baftă!