anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Problema la comandare

mafio
Începător
Ce înseamnă abonamentul ăla ? Plătesc telefonul 20 de milioane și după mai plătesc abonamentul de 29 de euro în fiecare lună ,timp de 24 de luni?
3 Răspunsuri 3

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Exact. 🙂 Telefonul il iei la pret redus, dar esti obligat sa iei un abonament mai mare. Nu stiu de ce ai vrea asta. Nu stiu de ce ar vrea oricine sa-si faca abonament (in special cu telefon). Daca vrei telefonul in rate, ia-ti mai bine un card de credit Orange Money, si ai telefonul in 24 de rate fara dobanda, oriunde in lume. Si il iei de unde vrei tu, nu neaparat de la Orange. Varianta cu abonament mi se pare extrem de neprietenoasa. Si daca vrei neaparat abonament (din nou, nu stiu de ce ai vrea asta), poti sa iei un abonament mai mic.
Client Orange

Pololică
#StarMember
Nu ai un administrator de cont dedicat firmei? Poate se mai adaugă niște reduceri (ori la telefon, ori la abonament).

Vio73
#StarMember
Salutare! Din ceea ce ai postat, reiese că trebuie să plătești telefonul 2000 și ceva, iar abonamentul este de plată lunar ( suma respectivă). Dacă ai ales iPhone, ăla este scump. Și probabil e prețull mare la abonament, ca să dai pe telefon mai puțin. Fă-ți un calcul și vezi in 24 de luni cat te costă abonamentul și dacă merită. Uneori merită să iei abonament mare, ținând cont și de beneficiile incluse, dar numai tu știi dacă merită sau nu pentru tine. Probabil că la abonamente mai mici, ți-ar cere un avans pentru telefon! Baftă!