anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Modificare abonament din magazinul online

Istii
Junior
Buna ziua. Am un abonament de 21 euro, a expirat contractul si vreau sa-l schimb pe un abonament de 15 euro, dar la magazinul online nu ma lasa. Cel mai mic abonament pe care il pot alege este de 20 euro. Am incercat si cu telefon in rate si fara, dar nu pot alege un abonament mai mic de 20 euro si deja mi-a expirat contractul.
Ce am de facut in aceasta situatie..???
8 Răspunsuri 8

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Poti sa suni la 300, vezi daca iti pot face o alta oferta. Cu telefon s-ar putea sa te oblige sa iti faci un anumit abonament. Dar fara telefon, ar trebui sa ai ceva mai multa flexibilitate. Incearca sa iei legatura cu cineva de la relatii clienti.
Client Orange

Vio73
#StarMember
Salutare! Poți să ceri o ofertă personalizată la 300 sau din My Orange ( secțiunea Contact), de pe Chat Djingo. De asemenea, poți scrie la adresa serviciul.clienti@orange.ro. Poți să îi rogi și să-ți reactualizeze datele contului, pentru că ar trebui să poți comanda orice tip de abonent disponibil, dacă zici că nu mai ai perioadă contractuală. Nu uita însă că există abonamentul online, fără telefon, care este cu 20 la sută mai ieftin. Detalii ai aici: https://www.orange.ro/magazin-online/abonamente-fara-telefon Succes!

DanielaH
Moderator
@Istii, ai luat legătura cu colegii noștri? Ai reușit să modifici abonamentul?

Istii
Junior
De ce din nou nu pot face modificări în contul My Orange? Nu pot să prelungesc abonamentul existent decât dacă trec la unul cu o valoare mai mare, sau dacă optez pentru plata la livrare a telefonului. Până zilele trecute, totul era ok. Acum, din nou, am probleme! Nu pot prelungi abonamentul actual si sa cumpar un telefon in rate.

DanielaH
Moderator
@Istii, înțeleg că ai mai multe abonamente și pe primul ai reușit să-l prelungești acum câteva zile? Ai luat legătura cu colegii noștri de la magazinul online?

Istii
Junior
Buna da am prelungit si vreu sa cumpar un telefon in rate dar nu ma lasa sa prelungesc abonamentul actual nici sa modific pe una mai mare. Nu am putut lua legatura cu colegii de pe magazinul online ,la mine nu arata niciun chat la magazinul online sectia telefoane .

DanielaH
Moderator
Uite aici mai multe modalități de contact pentru magazinul online - https://comunitate.orange.ro/questions/2367649-contact-magazin-online

Istii
Junior
Multumesc frumos