la 21-02-2026 06:48 PM - editat ultima oară la 24-02-2026 10:32 AM de DanielaH
am parcurs toti pasii necesari online pentru portarea de la prepay la abonament si dupa ce am lasat sa mi se fotografieze buletinul si am permis si eu sa fiu fotografiata pentru identificare mi s-a refuzat cererea... o magarie... ma intreb ce vor face cu datele mele personale si imaginea mea... ii cred in stare de orice...
21-02-2026 06:54 PM - editat 21-02-2026 06:55 PM
Salutare,
Îmi pare rău pentru situația ta dar stai liniștit, refuzul poate aparea des din motive tehnice (poză, lumină, recunoaștere facială). Datele sunt folosite doar pentru identificare, nu pentru altceva.
Am pățit și eu ceva similar cu o aplicație bancară, am reluat procesul mai târziu și a mers fără probleme. Încearcă din nou, mai târziu și asigură-te că imaginea este clară și ai lumină suficientă în încăpere.
21-02-2026 07:02 PM - editat 21-02-2026 07:02 PM
Salutare,
Nu ai încercat să reiei procesul de portare? Care este motivul refuzului?
La ultima portare făcută, am reluat procesul de cinci ori (am încercat și în ziua următoare). Probabil în poza din buletin arătam diferit, având în vedere că aveam acel buletin de câțiva ani.
Ar trebui sa reiei procesul de portare. In ceea ce priveste datele tale personale nu ai de ce să-ți faci griji. Orange nu poate folosi datele in alte scopuri decat cele pentru care le-ai furnizat.
la 22-02-2026 05:22 AM
Salutare!
Eu cu aplicația băncii am incercat de vreo 7-8 ori până am reușit, deci reia și tu procesul, fără griji că se întâmplă nu știu ce cu datele tale. Dacă ar fi așa, nimeni nu ar mai face nimic, adică nu s-ar mai înrola în nicio aplicație din asta.
Baftă multă!
la 22-02-2026 07:41 AM
Salut!
Așa cum și colegii mei au precizat, și eu am fost nevoit să încerc de mai multe ori în alte locuri. În frunte cu semnătura digitală și terminând cu banca, nicăieri nu a funcționat din prima. Legat de datele personale, este o utopie să crezi că cineva le va utiliza în alte scopuri.
la 23-02-2026 09:39 AM
Salut, @msflorinab. Așteptăm să ne spui dacă ai reluat procesul de portare și dacă a funcționat.
O săptămână frumoasă.
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor