anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Idei de cadouri pentru Craciun ?

iuiu88
Cunoscător
Salut, prieteni !
Sunt in cautare de cadouri pentru 2 persoane importante din viata mea si, fiind Black Friday, sper ca pot gasi ceva spectaculos: fratele meu e pasionat de IT (din 2 laptopuri stricate si-a facut unul bun), ii place GTA si Call of Duty. Iar prietenul meu este pasionat de tot ce inseamna "Manly toys", camuflaj, ceasuri, cutite. Bugetul ar fi cam 500 de lei. Ma puteti ajuta cu niste idei si sugestii ?
Multumesc !
12 Răspunsuri 12

teacher_
#StarMember
Pentru prietenul tau îți recomand un set briceag personalizat cu nume... Am făcut screen shot. Iar pentru fratele tău...well, sunt laptopuri de gaming la reducere cate vrei, dar personal nu mă pricep

teacher_
#StarMember
Sau.....ceva extrem de util.. un voucher cadou in magazinul preferat, de unde poate sa își ia fiecare ce vrea 🙂

Razvan
#StarMember
Bugetul de 500 lei e cam micuț pentru laptopuri de gaming. Ai putea sa cauți vreun ceas de la Q&Q sau Casio, accesibile ca preț și ca mărime. Ar mai merge și vreo carte, dacă este pasionat de literatura.

FaraUnID
Campion certificat
Manly Toys, doar ca bugetul tau de 500 lei pentru ambele persoane este cam subtire. Asta daca vrei un lucru profi si de calitate https://www.airsoft.ro https://adventurelight.ro/promo/

Romeo_
Senior certificat
Daca banii nu-ti ajung/ Iuiu,nu te mai stresa / cumpara ceva simbolic / Frumos ca inima ta.

iuiu88
Cunoscător
@Romeo :)))) Multumeesc, eu care credeam ca ma pot invarti cat de cat cu suma asta pentru Black Friday

Neaplicabil
Pentru un gamer, iti recomand oferta pcgarage: https://www.pcgarage.ro/#periferice-gaming-scaune-gaming O tastatura RGB (dar daca nu are PC la care sa o conecteze, nu prea o sa-l ajute), sau mouse RGB, de la Corsair de exemplu, sau Logitech, ar fi chestii pe care cred ca le-ar aprecia. Casti de asemenea. Eventual un mouse pad. Sau poate si un joc pe DVD. Mai sus ai link-ul pentru chestiile de gaming din oferta. Nu trebuie neaparat sa fie din oferta. Dar la PCgarage cred ca ai sanse destul de mari sa gasesti macar ceva de gaming care sa-i placa. Si cred ca te poti incadra cam in jumatate din buget. Astfel incat restul sa ramane pentru prietenul tau. Acuma, pentru el, poti incerca eventual un smartwatch, gen asta: https://www.pcgarage.ro/smartwatch/xiaomi/amazfit-bip-lite-curea-silicon-gorilla-glass-rezistent-la-apa-autonomie-pana-la-45-zile-negru/ Asta pentru smartwatch. Celelalte ceasuri, gen mecanice, sau cu un design mai deosebit, in general sunt si destul de mult peste buget. Si parerea mea ar fi ori ii iei un ceas ca lumea, ori nu-i mai iei. Eu cel putin asa sunt. Si intrucat bugetul ramas nu prea iti poate permite sa-i iei ceva ca lumea, ramane doar varianta asta cu un smartwatch, saau...altceva care sa nu fie ceas. Eu nu prea sunt cu bricegele si chestiile astea army. Asa ca eventual poate altcineva sa recomande ceva mai potrivit pe subiectul asta. 🙂

Neaplicabil
Un binoclu bun ? O ținută camuflaj sau bocanci ?

Neaplicabil
Da, cred ca pana la urma si o pereche de pantaloni cu model de camuflaj sau ceva de imbracat in stilul asta ar fi ok, in caz ca alte idei nu se pot realiza pentru un motiv anume.

Neaplicabil
Poți intra pe militarysurplus.ro și din meniul din stânga ai o întreagă comoara pentru un bărbat adevarat, de la cuțite și busole până la zeci, sute chiar, de echipamente, inclusiv de trageri cu armament ușor de infanterie .

Neaplicabil
Dragă operatori orange care stați la șuietă pe forum . Black friday s-a încheiat , am cumpărat ce ne-am propus din altă parte. Astăzi voi închide contul pe Comunitatea Orange; destul am înghitit 18 ani smecheriile voastre; sunt sătul.

Vio73
#StarMember
Un telefon Xiaomi mi mix 3 5g de la Orange, dar văd că încă nu îl au în ofertă. Sigur, poate până atunci îl bagă în ofertă.