M-am uitat si eu, dar in afara de ce a gasit si Vio deja, in momentul asta chiar nu sunt foarte multe alternative.
Limitarea cea mai mare aici este faptul ca vrei sa-l iei la abonament. Pentru ca, daca mergeai pe varianta "la liber", lista de optiuni s-ar fi marit considerabil, cu mentiunea ca probabil unele din acele optiuni nu ar fi din magazinul online Orange. In momentul in care stocul e cum e, oricat de mult as vrea sa recomand magazinul online Orange, nu pot, pentru ca nu au ceea ce m-ar interesa. Sau nu e pe stoc. E atat de simplu.
Si atunci ce faci? Astepti dupa restock, sau cumperi din alta parte? Daca esti ca mine, cumperi din alta parte. Pentru ca:
1. nu te tine legat niciun abonament.
2. oferta e mult, MULT mai bogata la ceilalti retail-eri.
Asa ca, eu personal, daca as avea 3500 de lei de dat pe un telefon:
1. nu mi-as face abonament
2. l-as lua la liber din alta parte.
Pentru ca, in general, preturile practicate de Orange sunt mai mari decat la concurenta, si, dupa cum ai vazut si tu, magazinul online Orange, are prea putine optiuni atractive. Si cand vine vorba de restock, raspunsul e in general: nu stim, dar poti sa te subscrii sa afli cand revine pe stoc. Ceea ce, evident nu te ajuta cu nimic. Pentru ca nu stii cat o sa dureze acea asteptare.
Ma rog. Scuze daca am scris prea mult. Am vrut doar sa-ti ofer un punct de vedere (probabil) diferit. Cum am zis si mai sus, decizia finala iti apartine in totalitate. Dar, avand in vedere situatia cu magazinul online Orange, bugetul tau, si oferta de la alte magazine, eu asta as face. As merge pe un telefon la liber, din alta parte. Nu am nimic impotriva achizitionarii din magazinul online Orange, cu toate ca, dupa cum am zis, in general Orange tinde sa aiba preturi un pic mai mari decat concurenta, dar nu pot sa-l recomand la ora actuala ca optiune valabila, datorita stocului si a ofertei nu tocmai variate. Adica da, pare ca ai o gramada de optiuni. Dar cand cauti un model anume, care ti-ar placea...nu exista.
Concret, personal ti-as fi putut recomanda un telefon din oferta celor de la Motorola. Eu am avut (am in continuare) un Motorola, si sunt cat se poate de multumit. Un Edge 20 Pro 5G, de exemplu. Dar multa bafta sa-l gasesti la Orange.
Draga Orange, te iubim, dar ca sa putem sa recomandam magazinul online, trebuie facuta o schimbare la ceea ce aduceti pe stoc. Altfel, eu unul nu pot sa-l recomand, chiar si lasand la o parte pretul, si faptul ca eu nu mi-as face abonament. Fiecare e liber sa aleaga ce vrea...daca are de unde. Ei bine, in cazul asta, nu prea are de unde. Si e pacat. Pierdeti vanzari (si clienti) aiurea.
Client Orange