anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De ce sunt atat de putine telefoane Samsung in magazinul online?

Dragosh
Junior entuziast
Astept sa cumpar un Samsung NOU de cateva luni deja, si vad ca oferta ramane la fel de slaba. Cand vor reveni pe stoc?
34 Răspunsuri 34

Dragosh
Junior entuziast
@MihaelaC, ar fi super, multumesc.

Dragosh
Junior entuziast
@Razvan, poti sa detaliezi care e treaba cu 5G N1? La specificatii vad ca are 5G, care ar fi diferenta? Pe mine ma fac sa inclin catre FE urmatoarele treburi: - card microSd - baterie mai mare - camera cu performante similare

Razvan
#StarMember
Bateria este slabă, ca la orice Samsung, 5G funcționează doar în banda N78 (3400-3800 MHz). Deși are procesor snapdragon, la semnal se comportă la fel ca și Exynos. Singurul avantaj notabil față de procesorul Exynos este ca se încălzește mai puțin. Orange emite 5G în banda N1 (2100 MHz) și N78, având ca purtătoare benzile B1, B3, B7 și B20.

Dragosh
Junior entuziast
@Razvan, mersi fain pentru explicatii. Spre ce telefon ai inclina in momentul de fata? Ma intereseaza in special sa aiba camera calumea, microSD, sa nu se incalzeasca tare, bateria sa dureze macar o zi in conditii de utilizare moderata (GPS on cateva ore, internet), Android. @arsradu, @Vio73, aceeasi intrebare si pentru voi, daca ma puteti ajuta cu un sfat. Mersi fain anticipat tuturor 🙂

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Razvan e mai tehnic si mai priceput la chestiile cu reteaua si 5G-ul. Mi-ar placea sa stiu si eu mai multe. 🙂 Dar invat, pe parcurs. Dragos, nu stiu daca o sa vrei parerea mea, pentru ca nu sunt mare fan Samsung. :))) Deci, daca sunt motive pentru care preferi Samsung, cred ca Vio poate sa-ti fie de mai mare ajutor. Daca nu conteaza, personal ti-as recomanda altceva decat Samsung. Un telefon cu un soft mai curat si mai apropiat de stock Android. Dar daca te-ai obisnuit cu interfata celor de la Samsung, s-ar putea sa-ti vina greu sa schimbi. Chiar daca, schimbarea asta ar putea avea avantajele ei. De asemenea, cred ca ar ajuta daca ai putea sa ne spui si de ce buget dispui. Si daca te intereseaza sa-l iei la abonament sau la liber (sau nu conteaza, atata timp cat e de la Orange). 🙂 In functie de asta, ne putem uita si veni cu o idee, doua...poate folositoare. Decizia finala evident ramane a ta. 🙂
Client Orange

Razvan
#StarMember
Nu știu ce telefon sa îți recomand, însă cererile tale pot fi satisfăcute de Huawei P40 pro (camera și 5G), nu are GMS, Honor 50 se lansează în curând. Eu am cumpărat Sony Xperia 5III, bateria sunt super mulțumit de ea, SOT pana la 8 ore, semnal mediu spre bun, softul foarte fluid, camera bună spre foarte bună (nu am testat foarte mult), difuzoare stereo, procesor snapdragon 888. Menționez că are și slot de card micro Sd.

Vio73
#StarMember
@Dragosh, Nu, din păcate, nu are Gorrila Glass. Eu am luat recent un Xiaomi mi 11 lite 5g, cu 8GB RAM și sunt foarte mulțumit de el. Acum, fiecare cu părerea lui, dar eu aș fi ales Huawei, dacă ar fi avut servicii GMS. Samsung nu mai iau în calcul sub nicio formă, cu toate că am avut cam toate modelele S, de pe la a-3-a generatie incoace. Te sfătuiesc să iei Xiaomi, Oppo sau Sony, iar dacă nu-ți place, îl returnezi in termenul legal. Baftă!

Dragosh
Junior entuziast
@arsradu, bugetul ar fi undeva la 3500 Ron, telefonul il voi lua cu prelungirea abonamentului, sunt deschis la ce optiuni mai sunt. @Razvan si @Vio73, am vazut Sony Xperia 5III si e beton telefonul, dar din pacate si pretul e cam prea piperat :) Intre Samsung, Sony, Asus as alege, si as fi vrut sa-l iau de aici, dar tare slaba e oferta magazinului online.

Vio73
#StarMember
Poți arunca un ochi și pe aici: https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/xiaomi-11-lite-5G Eu cred că nu ai nimic de pierdut, iar telefonul este mai mult decât acceptabil, atât ca preț, cât și ca dotări. Eu unul, repet, sunt destul de mulțumit, iar față de Samsung, în raportup calitate-preț, e ... Oricum, dacă nu îți place, îl poți returna in termenul legal! Orice vei alege, îți doresc succes!

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
M-am uitat si eu, dar in afara de ce a gasit si Vio deja, in momentul asta chiar nu sunt foarte multe alternative. Limitarea cea mai mare aici este faptul ca vrei sa-l iei la abonament. Pentru ca, daca mergeai pe varianta "la liber", lista de optiuni s-ar fi marit considerabil, cu mentiunea ca probabil unele din acele optiuni nu ar fi din magazinul online Orange. In momentul in care stocul e cum e, oricat de mult as vrea sa recomand magazinul online Orange, nu pot, pentru ca nu au ceea ce m-ar interesa. Sau nu e pe stoc. E atat de simplu. Si atunci ce faci? Astepti dupa restock, sau cumperi din alta parte? Daca esti ca mine, cumperi din alta parte. Pentru ca: 1. nu te tine legat niciun abonament. 2. oferta e mult, MULT mai bogata la ceilalti retail-eri. Asa ca, eu personal, daca as avea 3500 de lei de dat pe un telefon: 1. nu mi-as face abonament 2. l-as lua la liber din alta parte. Pentru ca, in general, preturile practicate de Orange sunt mai mari decat la concurenta, si, dupa cum ai vazut si tu, magazinul online Orange, are prea putine optiuni atractive. Si cand vine vorba de restock, raspunsul e in general: nu stim, dar poti sa te subscrii sa afli cand revine pe stoc. Ceea ce, evident nu te ajuta cu nimic. Pentru ca nu stii cat o sa dureze acea asteptare. Ma rog. Scuze daca am scris prea mult. Am vrut doar sa-ti ofer un punct de vedere (probabil) diferit. Cum am zis si mai sus, decizia finala iti apartine in totalitate. Dar, avand in vedere situatia cu magazinul online Orange, bugetul tau, si oferta de la alte magazine, eu asta as face. As merge pe un telefon la liber, din alta parte. Nu am nimic impotriva achizitionarii din magazinul online Orange, cu toate ca, dupa cum am zis, in general Orange tinde sa aiba preturi un pic mai mari decat concurenta, dar nu pot sa-l recomand la ora actuala ca optiune valabila, datorita stocului si a ofertei nu tocmai variate. Adica da, pare ca ai o gramada de optiuni. Dar cand cauti un model anume, care ti-ar placea...nu exista. Concret, personal ti-as fi putut recomanda un telefon din oferta celor de la Motorola. Eu am avut (am in continuare) un Motorola, si sunt cat se poate de multumit. Un Edge 20 Pro 5G, de exemplu. Dar multa bafta sa-l gasesti la Orange. Draga Orange, te iubim, dar ca sa putem sa recomandam magazinul online, trebuie facuta o schimbare la ceea ce aduceti pe stoc. Altfel, eu unul nu pot sa-l recomand, chiar si lasand la o parte pretul, si faptul ca eu nu mi-as face abonament. Fiecare e liber sa aleaga ce vrea...daca are de unde. Ei bine, in cazul asta, nu prea are de unde. Si e pacat. Pierdeti vanzari (si clienti) aiurea.
Client Orange

Dragosh
Junior entuziast
@Vio73, @arsradu, am sa ma uit cu atentie la Xiaomi 11 si la Motorola Edge 20, multumesc frumos pentru pareri. @arsradu, foarte, foarte adevarat in legatura cu magazinul online si e posibil sa ma orientez si eu sa-l cumpar la liber.

Vio73
#StarMember
Nu uita că mai ai și reducerea aceea de 50 de euro zilele astea, cu codul BF2021. Baftă!

Dragosh
Junior entuziast
Multumesc frumos @Vio73!

Vio73
#StarMember
Cu mare plăcere!

Razvan
#StarMember
Dacă ai ceva puncte, cu codul bf2021 și cu prețul deja redus, este o opțiune bună de luat în calcul. Ma așteptăm la ceva reduceri la abonamente.