anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De ce sunt atat de putine telefoane Samsung in magazinul online?

Dragosh
Junior entuziast
Astept sa cumpar un Samsung NOU de cateva luni deja, si vad ca oferta ramane la fel de slaba. Cand vor reveni pe stoc?
34 Răspunsuri 34

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Salut Dragos, Te intereseaza un model anume?
Client Orange

Dragosh
Junior entuziast
@arsradu, sunt intre S21 si S21 Ultra, in functie de ce preturi mai sunt.

FLo1
#StarMember
@Dragosh: Dacă vrei S21 dar te împiedică prețul ai două variante: îl cumperi din alt magazin online sau îi scrii moșului să sponsorizeze diferența. Orange nu îți va face cadouri. Poate doar un SIM de 5€ dacă vei lua telefonul de la ei.

Dragosh
Junior entuziast
@Flo1, lucrezi cumva la Orange? Pe mine ma intereseaza cand revin telefoanele astea pe stoc, si da, ma intereseaza si pretul, ca pe orice om care are un buget. Daca nu ai un raspuns la intrebarea pe care am pus-o, nu te mai obosi sa raspunzi doar de dragul de a scrie ceva.

FLo1
#StarMember
@Dragosh stimabile, în cazul în care nu ești familiarizat cu Comunitatea Orange, poți afla pe această cale că aceasta există prin contribuția clienților Orange și moderată de reprezentanți ai Orange. Dacă preferințele sunt de exclusivitate pentru angajați Orange, atunci îți recomand chat-ul Djingo, apelul la 300, sau email. Succesuri. BTW: Prețul unui produs care nu e pe stoc nici măcar Orange nu-l cunoaște.

Miha_Z
#StarMember
@Dragosh mobilele de la Samsung nu cred că le vei găsi in oferta, fiindcă firma tine la preț. Cu atât mai mult nu vor fi disponibile in perioada de Black Friday la Orange.

Dragosh
Junior entuziast
@Flo1, destul de dubios ca sunt tolerate pe comunitatea Orange asemenea personaje care indeamna cu aroganta clienti vechi sa cumpere de la alte magazine. E si lipsa de respect. Poate chiar o sa merg la alte magazine sa dau 3-4000 Ron pe telefonul pe care mi-l doresc. Succesuri si tie.

Dragosh
Junior entuziast
@Miha Z, nu stiu daca ai inteles intrebarea mea. Ma intereseaza in esenta cand vor reveni pe stoc, si acum am observat ca intrebarea mea care priveste oferta slaba a magazinului online a mai fost pusa. Deci guess what, sunt si alte persoane care se intreaba de ce anumite branduri sunt super-reprezentate, pe cand altele, brusc de-abia le mai gasesti intamplator.

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Pentru S21/21 Ultra, trebuie vazut daca te poate ajuta cineva din partea Orange cu o informatie mai exacta. Intre timp, ma uitam la ceva apropiat pe site-ul Orange, si am vazut un S20 FE 5G, in caz ca-ti face cu ochiul. Uite link aici: https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/samsung-galaxy-s20-fe-5g-128gb-dual-sim-cloud-navy Ca facilitati, din cate am putut sa vad, S20 FE si S21 sunt foarte similare, iar bateria e chiar un pic mai mare la S20. Si cred ca e si un pic mai ieftin. Deci...daca nu tii neaparat sa fie modelul cu 1 in coada...eu zic ca si S20-ul e super ok. Si e disponibil acum. 🙂
Client Orange

Dragosh
Junior entuziast
@arsradu, mersi fain. O sa ma uit cu atentie pe specificatii, pare o alternativa chiar decenta

Vio73
#StarMember
Salutare! Doar că acel S 20 FE nu are niciun fel de protecție a ecranului. Am avut acest model de telefon și, cu toate că îi pusesem folie, l-am găsit ,,ciupit" la o margine, după ceva vreme. Între timp am renunţat la Samsung, pentru simplul fapt că era mai slab la semnal decât alte modele (Xiaomi, Huawei, etc), nu are încărcare rapidă, bateria ține mai puţin, iar după cum s-a evidențiat și pe acest topic, prețul este în continuare piperat. Nu mă interesează polemica, am fost fan Samsung, dar când am văzut diferențele, deja era cam mult.

Razvan
#StarMember
Este cam mare diferența între S21 și S20 FE, ca să-l cumperi pe cel din urmă. S21 funcționează pe 5G N1 la Orange, pe când S20 FE arunci cu bobi și tot nu îl prinde.

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
@Dragosh salut și bine ai venit în comunitate! Deocamdată nu am vești de la colegi cu privire la refacerea stocului pentru cele două modele care te interesează. A fost o ofertă cu mai multe modele Samsung chiar weekend-ul trecut printre care și cele două. Dacă vom avea din nou această ofertă vom posta în comunitate și vom anunța și pe acest topic ca să știi.

Dragosh
Junior entuziast
@Vio73, nu are Gorilla Glass?