anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De ce nu se respecta valoarea punctelor Thank You in magazinul online ?

Stoica_Ionel
Începător
Salut , vreau sa folosesc punctele Thank You , insa atunci cand vreau sa cumpar telefonul Huaway Y7 (fara abonament -aici este o poveste lunga ) punctele scad de la valoarea de 373 de lei , la 124 de lei ? De ce ?
1 Soluţie acceptată‚

bogapostu
Explorator
Ai spus singur, FARA ABONAMENT. Punctele isi dubleaza, sau cum e acum tripleaza valoarea doar in cazul prelungirii unui abonament existent pe 24 luni.

Vizualizare soluţie în postul original

10 Răspunsuri 10

Miha_Z
#StarMember
Buna. Daca nu gresesc punctele se tripleaza daca se face prelungire sau abonament nou pe 24 de luni. Ai incercat si cu abonament sa vezi cum iti arata?

bogapostu
Explorator
Ai spus singur, FARA ABONAMENT. Punctele isi dubleaza, sau cum e acum tripleaza valoarea doar in cazul prelungirii unui abonament existent pe 24 luni.

Jay
Campion certificat
Oferta are într-adevăr condițiile ei.. Nu-ti face nimeni o astfel de reducere degeaba.. Triplarea este valabila doar cu prelungirea unui abonament pe 24 de luni.. Fara abonament, poti folosi fix punctele pe care le ai.. si, tu ai puncte de 124 de lei..

Razvan
#StarMember
Promoția cu dublarea/triplarea punctelor în magazinul online, a fost tot timpul valabila la achiziția unui telefon mobil cu un abonament nou/prelungit pe 24 de luni. Dacă îl achiziționezi la liber, nu vei mai beneficia de acest avantaj și atunci îl poți lua și din magazinul offline.

Vio73
#StarMember
E clar că numai la reprelungire se dublează/triplează punctele. Altfel, luau toți telefoane și nu se știe dacă nu migrau spre prepay sau alegeau alte variante. Oricum, e foarte bună oferta.

n_1
Începător
Astia fac exclusiv tiganii...dupa ce ca am avut costuri supliemntare in abonamente non stop si cand am sunat la call center mi-au zis ca intru eu pe site-uri si dau click aiurea. I-am intrebat evident, in contextul in care as fi redusa mental si as da click pe tot felul de prostii, daca totusi nu ar trebui sa se ceara un soi de confirmare si mi-au spus ca nu. Asta e una. Dar acum incerc sa folosesc punctele thank you si imi apare pretul pe site inainte sa ma loghez 200 de lei si dupa ce ma loghez imi apare 250 de lei si primesc o reducere cu ajutorul punctelor de 50 de lei. Ma trec pe cartela ca macar acolo stiu ca am un soi de control si o sa ma si portez ca sa fie treaba buna si sa stiu ca dau banii (putini) altui operator. Va multumesc pentru 3 ani de colaborare care m-au costat pe langa abonament inca vreo 500 de lei ( 4 lei intr-o luna, 3 in alta).

Jay
Campion certificat
@n, fiecare procedeaza cum crede de cuviință cu propriul abonament, nu te va bloca nimeni sa faci ce vrei online.. multora nu le-ar plăcea sa fie restrictionati, ca e abonamentul lor, serviciu plătit și ar apărea probleme.. Pentru cealaltă problema nu este prea clar despre ce vorbești.. va trebui sa dai mai multe detalii, sa pui niște capturi.. La ce anume ai preț 200 înainte de logare si 250 dupa?..

FaraUnID
Campion certificat
In magazinul online este un haos total cand vine vorba de preturi afisate, puncte, valoare punct etc. Chiar si eu am semnalat, in urma cu ceva timp, faptul ca in cazul unor modele de telefoane, in momentul in care ma logam pe cont aveam preturi de achizitie cu minus -649 lei, -499 lei, -799 lei, etc. Chiar am pus la momentul respectiv printscreen cu treaba asta. https://comunitate.orange.ro/questions/2219727-triplare-puncte-thank-you-magazinul-online Practic, daca ma luam dupa acele preturi, primeam bani de la Orange daca achiztionam unul din acele modele.

Jay
Campion certificat
@FaraUnID, cand am vazut comentariul, mi-am amintit de situatia semnalata de tine.. :) Eu n-am intalnit, pana acum, nimic de genul asta, e foarte bine ca semnaleaza, sa se poata corecta, dar, nu spune despre ce e vorba, sa intelegem si noi..

DanielaH
Moderator
@n, îmi pare rău că ești supărată și vom încerca să te ajutăm. Ne dai, te rog, mai multe detalii despre achiziția pe care vrei s-o faci din magazinul online?