anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Comanda online

Alex9
Începător

Salut, am comandat de la voi o pereche de casti Huawei FreeBuds Pro, am introdus tot ce mi a cerut si dupa ce am platit nu am primit niciun mesaj sau ceva cu factura. Am platit cu cardul iar banii mi au fost luati. Este prima oara cand comand ceva de pe Orange. Am tot verificat email ul dar nimic.

1 Soluţie acceptată‚

arsradu
#StarMember

Salut Alex,

Bine ai venit in Comunitate!

Poti descarca factura din sectiunea Comenzile Mele (dupa ce te loghezi).

Client Orange

Vizualizare soluţie în postul original

6 Răspunsuri 6

arsradu
#StarMember

Salut Alex,

Bine ai venit in Comunitate!

Poti descarca factura din sectiunea Comenzile Mele (dupa ce te loghezi).

Client Orange

Salut, multumesc pentru raspuns. Imi scrie plateste comanda cand mie deja mi s au luat banii. Daca dau dinou nu exista posibilitatea sa imi ia banii dinou, nu?

Vio73
#StarMember & May's Problem Solver

Salutare!

Nu te mai lua după alea de acolo. Mie îmi scrie la status ,,Aprobată", la unele comenzi de câțiva ani, de care am și uitat.

Salut Alex,

Lasa-l cateva zile. Nu te grabesti, nu? Daca nu, lasa-l cateva zile si urmareste tranzactiile de pe card din aplicatia bancii. Pentru ca e posibil ca acea tranzactie sa fie in asteptare (authorization hold). Banii sunt blocati, dar nu si retrasi inca. E posibil sa iti dea factura doar dupa ce sunt retrasi de comerciant (in cazul asta Orange). Lucru care s-ar putea sa dureze un picut. Deci, daca nu e cu graba, asta ar fi recomandarea mea.

Client Orange

Alex9
Începător

Salut, am mai creat o postare pe acest subiect. Azi am primit email cumca sa platesc comanda. M-am dus la comenzile mele si am dat plateste comanda, si iar mi au fost luati banii. Am platit de 2 ori. Am pus cele 2 poze sa va uitati.

Salut!

Suna la 300 si vezi ce se poate face. Dupa parerea mea, banii sunt blocati, dar nu si retrasi inca. Nu ai de ce sa faci inca o plata. Daca nu sunt retrasi, inca se mai poate face ceva.

Client Orange