anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce înseamnă și în cat timp ajunge comanda daca statusul este ,,pregătită pentru livrare''?

Cosmina9199
Începător
În cat timp oare ajunge ?,,pregătită pentru livrare'' sa am actul de identitate asupra mea"
1 Soluţie acceptată‚

Vio73
#StarMember
Salutare! Teoretic, nu poate să treacă mai mult de 48 de ore și ajunge. Mie îmi venea, de regulă, următoarea zi. Așa că, fii pregătită. Succes!

Vizualizare soluţie în postul original

4 Răspunsuri 4

Vio73
#StarMember
Salutare! Teoretic, nu poate să treacă mai mult de 48 de ore și ajunge. Mie îmi venea, de regulă, următoarea zi. Așa că, fii pregătită. Succes!

And04
Senior
Salutare, @Cosmina9199 Poti lua legatura cu Serviciul Clienti prin apel la 300 sau prin Chat Djingo https://www.orange.ro/servicii/chatbot/ si vei afla cu siguranta mai multe detalii. Pe site-ul in care se precizeaza ce inseamna fiecare status nu am vazut "pregatita pentru livrare". Mai multe detalii aici: https://www.orange.ro/help/cum-pot-afla-care-este-statusul-comenzii-mele-din-magazinul-online-107 Tind sa cred ca se refera la faptul ca se afla deja la curier si urmeaza sa fie livrata (termenul este de obicei 1-3 zile dar e posibil sa fluctueze...) dar cel mai bine te va lamuri cei de la Serviciul Clienti.

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Citat de pe pagina https://www.orange.ro/help/cum-pot-afla-care-este-statusul-comenzii-mele-din-magazinul-online-107: "O comandă online poate avea următoarele statusuri:" Avand in vedere ca tocmai avem un status nou, tind sa cred ca poate avea chiar mai multe decat cele mentionate acolo. :)) Deci...ori e "in curs de livrare", ceea ce inseamna ca ajunge azi. Ori e "in procesare la curier" ceea ce ce inseamna ca ajunge in 1-2 zile lucratoare. Undeva e o greseala. Ori in topic, ori in My Orange, ori pe pagina de Help. Detaliile fac diferenta in cazul asta. 🙂
Client Orange

Salut, Cosmina9199! Acesta este un status general, adica este in depozit si colegii urmeaza sa o trimita curierului. Multumim!