anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Care este timpul de livrare a unui comenzi online daca telefonul este pierdut de firma de curierat?

GabiCoro
Junior
La o comanda facuta in 15.07 care ar fi timpul de așteptare a unui comenzi facute online prin prelungire abonament cu telefon iar acesta este pierdut de cei de la curierat.
21 Răspunsuri 21

GabiCoro
Junior
Mesajul primit azi de la Orange, suna c-am asa "Buna ziua! Colegii din departamentul abilitat au primit e-mail de la Fun Curier, astazi la ora 09:15, cum ca inca se mai cauta coletul respectiv si imediat ce se va gasi va fi expediat catre dumneavoastra. In cel mai rau caz, in care coletul nu va fi gasit, veti fi instiintat de acest lucru, de catre Orange, ptrintr-un e-mail. Facem toate demersurile necesare pentru a veni in ajutorul dumneavoastra pentru a solutiona aceasta situatie."

Ascary
Campion certificat
Asta ti-am spus si eu Gabi, mai ai un pic de asteptat. Orange nu poate sa iti livreze un alt telefon pana nu afla ce s-a intamplat cu telefonul trimis. Nu asculta la FaraUnId, acesta este este un membru care este foarte subiectiv. Suparat pe Orange din motive de el stiute, vede negru in tot ce tine de aceasta companie. A fi obiectiv este totusi mai bine decat a fi subiectiv. Sa speram ca iti vei primi cat mai curand telefonul comandat.

FaraUnID
Campion certificat
O spune @Ascary, omu' care si-a cumparat un router de la Telekom, prin prisma faptului ca a vazut un afis lipit pe o poarta. Ca sa intelegi cine ofera sfaturi si cine ridica in slavi compania Orange in absolut fiecare mesaj postat si care sunt deciziile care stau la baza unei achizitii facute de acesta!

DanielaH
Moderator
Vă rog mult să nu vă îndepărtați de la subiect astfel încât discuțiile să nu degenereze în probleme personale. Situația prezentată de Gabi este una foarte neplăcută. Ea este cunoscută și vă asigurăm că toți colegii noștri implicați o vor rezolva imediat ce vor găsi o soluție. Până atunci, vă rog să comentați doar dacă aveți informații sau experiențe care-l pot ajuta pe Gabi sau pe alți membri ai Comunității. Vă mulțumesc.

Ascary
Campion certificat
Iarasi nu esti obiectiv. Am criticat si am evidentiat lipsurile din serviciile Orange. E drept nu la modul in care o faci tu si nici atat de des ca sa nu devin plictisitor. Este adevarat, am servicii Orange, Telekom, Focus si DIGI, astfel pot fi obiectiv si sa fac diferenta.

Vio73
#StarMember
Am pățit-o și eu cu o firmă de curierat iarna trecută, dar nu era vina Orange. Din fericire, s-a rezolvat după vreo 3 săptămâni. Aici e deja mult mai grav, dar se va găsi o rezolvare.

GabiCoro
Junior
Salut, am primit in urma cu cateva zile un răspuns de la Orange precum ca cei de la curierat i.au anunțat ca, telefonul nu se regăsește in depozite lor si urmeaza să ii despagubeasca.Dupa ce Orange va fi despagubit in urmatoarele zile se vor face corecție in contul meu si abia dupa pot înainta o alta comanda, bineînțeles dacă mai doresc 🙂