anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Mi-am pierdut telefonul si doresc sa activez esim

mihaitae
Începător

Buna seara! Sunt in Norvegia, am pierdut telefonul vreau sa activez e-sim, dar nu pot deoarece nu primesc acel cod, este o alta solutie?

5 Răspunsuri 5

Vio73
#StarMember

Salutare!

Cam greu din străinătate!

• Verifică roamingul: Asigură-te că ai activat serviciul de roaming în contul tău My Orange și că destinația ta se află în zona de acoperire a roamingului Orange; 
  • Accesează My Orange: Autentifică-te în contul tău My Orange, accesând site-ul sau aplicația; 

• Alege eSIM: Selectează opțiunea pentru servicii SIM și apoi activează un eSIM;

• Selectează numărul de telefon: Alege numărul de telefon pentru care vrei să activezi eSIM-ul; 

• Introdu codul de verificare: Primești un cod prin SMS, pe care îl vei introduce pentru a confirma procesul;

• Generează profilul eSIM: Procesul de generare poate dura câteva minute. Verifică statusul în secțiunea "Istoric schimbări";

• Scanează codul QR: După ce procesul este finalizat, accesează secțiunea eSIM, selectează dispozitivul (Android sau iOS) și scanează codul QR afișat.

Dacă zici că ai încercat și nu funcționează, nu scapi de vizita într-un magazin Orange din țară sau folosești ceva local până atunci. Ai totuși aici un topic în care cineva a rezolvat și altfel.

Succes!

MihaiC99
Campion

Din păcate dacă ai pierdut telefonul inclusiv SIM sau esim va trebui sa te deplasezi într-un magazin Orange pentru a obține un nou SIM/profil eSIM.

https://www.orange.ro/help/ce-fac-dac-am-pierdut-dispozitivul-meu-cu-esim 

Poți contacta serviciul clienți Orange prin chat sau telefonic și să vezi daca îti pot oferi o soluție în cazul tau.

https://www.orange.ro/contact/ 

Pololică
#StarMember

Salutare! 

Ar fi o variantă să ceri SIM fizic din aplicație, să-l primești la domiciliu și de acolo, după ce a fost conectat la rețeaua Orange din România, să-l primești în Norvegia. 

Dacă timpii de ajută sau nu, depinde de tine. 

O altă variantă ar fi ca după comanda sim-ului fizic, sa te ajute cineva din familie cu sms-ul de activare al eSim. 

RafaHelper
#StarMember

Salut @mihaitae

Folosești abonament sau cartela Orange?

DanielaH
Moderator

@mihaitae, s-a rezolvat situația cu SIM-ul pierdut? Te-au ajutat răspunsurile primite aici?