anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

întârziere comanda online

stagab
Începător
Buna ziua!
Mai are cineva probleme cu livrarea ?
Am făcut o comanda, am și platit o parte cu cardul și încă nu am primit nici un detaliu legat de comanda, doar că e o eroare de sistem și altceva nu știu, au trecut aproape 2 săptămâni de atunci.
5 Răspunsuri 5

Anca07
#StarMember
Buna, stagab. Ai posibilitatea sa afli statusul comenzii tale in contul tau my orange --》 comenzile mele sau poti suna la relatii clienti pentru a te lamuri colegii de acolo. Zi faina!
Te-a ajutat un răspuns în Comunitate? Un ‘Mulțumesc’ poate veni și sub forma unei aprecieri sau atunci când marchezi răspunsul cel mai util ca soluție! Mic gest, mare impact.

stagab
Începător
Statusul l-am verificat: e aprobat de din prima zi. Am sunat și au zis că e o eroare in sistem și să aștept, și aștept de 2 săptămâni.

Razvan
#StarMember
Ce eroare ți-au zis că este?

stagab
Începător
Nu mi sa spus, au zis că a fost trimisă către IT, și să aștept că se rezolva rapid, dar tot aștept să rezolve de 8 zile lucrătoare.

stagab
Începător
Inca nu s-a rezolvat problema, Ba chiar comanda mi-a fost anulata și produsul acum nu mai este in stoc. Sunt foarte dezamăgit de magazinul on-line. Deși toate persoanele cu care am vorbit au zis că sa nu îmi fac griji că o să se rezolve. Am făcut reclamație la ANPC și ANCOM. Acum aștept să vedem ce o să se întâmple. Foarte dezamăgit de Orange.