anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Probleme comanda telefon cu abonament prin Hot Summer

anca_l72
Junior
Buna seara! A achizitionat cineva anul acesta telefon cu abonament prin oferta de reducere Hot summer?
Eu incerc de o saptamana, am avut trei comenzi, anulate pe rand. Mi s-au invocat probleme tehnice. Inca nu s-a rezolvat.
Procentul de reducere a fost pe rand, de 29, 23, respectiv 27%. Le-au anulat rand pe rand, nu se valideaza.
22 Răspunsuri 22

RafaHelper
#StarMember
Buna Anca, Eu am prins o reducerea de 26%, a mers sa efectuez comanda dar a durat foarte mult livrare, 6 zile. Am ramas surprins neplacut sa vad ca inca nu se afiseaza AWB-ul in detaliile comenzi. Desi coletul a fost gata din a doua zi de la comanda, a plecat abia ieri de la Orange :( Trist in condiitile in care o comanda plasata la Zara in weekend a venit din Polonia tot astazi. Un alt aspect deranjant este ca pe factura scrie data de 17, eu am primit coletul pe 22, garantia mea incepe pe 17 desi 5 zile nu am utilizat telefonul. :( Interesant este ca pe site scrie asa: "Livrarea se va efectua in maximum 3 zile lucratoare de la data aprobarii comenzii. La livrare este necesara semnatura de primire si verificarea continutului pachetului in prezenta curierului. Orice reclamatie ulterioara in legatura cu lipsa unor elemente din pachetul primit nu va fi acceptata de Orange Romania." Nu inteleg unde s-a produs intarzierea daca coletul era gata de pe data de 17.

anca_l72
Junior
La mine din pacate nici nu am avut posibilitatea de a alege livrare, deoarece am Prepay si achizitionand abonament, trebuie sa semnez in magazin. Cel mai simplu era sa comunice magazinului, sa ceara informatii de stoc si eu sa ma duc sa semnez. Dar nu....Am intrebat astazi daca imi schimb numarul si o iau de la capat, la fel ? Imi.vor invoca tot probleme tehnice? Nu mi se da raspuns. O tin una si buna ca sunt probleme tehnice si se lucreaza la remediere. Poate sunt eu cu ghinion. Hm! 🙂

Vio73
#StarMember
Cred că depinde de la caz la caz. Acum câțiva ani, când am comandat un telefon cu reducere prin acest program, a venit în termenul de 3 zile.

Pazel
Junior entuziast
Am si eu o rugaminte la toti, daca se poate, dati si voi de stire pe acest thread daca vedeti cumva vreo reducere mai consistenta, peste 20% ? Poate unii din noi nu au cum sa verifice constant site-ul si ar fi pacat sa rateze reducerea. Eu inca astept sa revina in stoc s20 plus si sa fie si vreo zi calduroasa. 🙂

RafaHelper
#StarMember
Sigur Pazel, o sa las o nota cand vad o reducere de peste 25%

DanielaH
Moderator
@anca_l72, s-a rezolvat problema cu comanda? Ai reușit să intri în posesia telefonului dorit?

anca_l72
Junior
Din pacate inca nu. Mi s-a promis ca se incearca rezolvarea sapt.asta. Incerc sa acord credit ca exista dorinta de rezolvare si bunavointa.

anca_l72
Junior
Orange, de departe cea mai neserioasa companie. Inca nu s-a rezolvat, in plus, am vrut sa fac abonament pe numarul fiicei mele, poate problema este la mine, dar telefonul este out of stock. Deci am fost plimbata pana cand s-au terminat telefoanele. Incompetenta si rea vointa, efectiv fara alte comentarii.