1. Contract, încetat, fără acordul meu, nu am primit explicatii nici după 6 luni.
2. Contactați telefonic, au făcut o oferta... Cu hbo, și altele.. Toate excepție canale adulți.
3. Se solicita și încasează contravaloare 2 abonamente voce, cablu și net
4. Se furnizeaza pachet minim cablu tv
5, nu exista contract semnat.
6. 300 afirma el a este în baza contractului semnat, cu toate ca singurul existent este cel inițial, ce a fost, fără acordul meu, dar la cererea mea, după cum a afirmat un individ pe nume Vlaicu, care are și telente de amenințător. Dar fără sa confere probe în acest sens.
7. Ii sun lunar sa îmi facă proba contractului, pentru ca banii ii încasează pe tot, iar furnizarea la TV este pe minim și când dai la deranjamente spune ca nu ai în contract dar suma are tot pachetul.
Acum poate citește cineva înainte de a răspunde.
Conform legislației, este un caz de furt, insurise de foloase necuvenite și de înșelătorie pe lângă poziție de forță, abuz în serviciu, abuz în funcție, etc. Ii mai las încă doua luni, după care voi ccula daune interese prin acțiune terta și probabil, imediat după revelion, vor avea surpriza sa fie exod de peste 154 clienți către alt operator, pentru ca nu vor putea sa ofere serviciile în perioada 24 decembrie 2022 - 3 ianuarie 2023