anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Reclamatii departament tehnic si customer service

BogdanG14
Junior
Unde pot face o reclamatie fata de personal din cadrul departamentelor tehnic si customer service ? Asta inainte se a face o reclamatie OPC.
Pe scurt, blocul in care locuiesc apare in sistemul orange ca avand FTTH, adresa si apartamentul apare ca eligibil pentru tv si internet, dar totusi persoana care a venit sa monteze nu avea chef de munca si m a aburit ca revine cu rezolvarea ulterior pentru ca ar fi o lucrare de durata si in ziua respectiva nu are timp, iar dupa cateva zile fara nici o veste , de la 300 , un consultat imi spune ca adresa nu mai este eligibila.
Va multumesc anticipat !
1 Soluţie acceptată‚

Neaplicabil
Nu! Bogdan! dăi direct cu ANPC! așa cum am făcut și eu!

Vizualizare soluţie în postul original

8 Răspunsuri 8

Razvan
#StarMember
Trimite mail la adresa serviciul.clienti@orange.com și așteaptă răspunsul lor.
Salutare! Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție ca să fie de ajutor și altuia altă dată în aceeași situație.

Neaplicabil
Nu! Bogdan! dăi direct cu ANPC! așa cum am făcut și eu!

BogdanG14
Junior
Am trimis, si mi-au dat termen de solutionare 30 zile lucratoare. Nu pot sta 30 de zile fara internet in special, si fara tv.

BogdanG14
Junior
@Catalin Dorobantu , exact asta o sa fac cand ajung acasa, dar vreau sa fie penalizati si cei 2 angajati.

Razvan
#StarMember
Tu ai făcut contract si nu pot să-ți instaleze serviciile fixe?
Salutare! Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție ca să fie de ajutor și altuia altă dată în aceeași situație.

BogdanG14
Junior
@Razvan, am facut contract, adresa este elegibila, blocul in care stau are FTTH Orange singurul de pe strada,, am vecini cu pachet love montat , dar a venit sa monteze un lenes, care vizibil nu avea chef de munca , mi-a zis ca dureaza sa trava fibra din subsol pana la mine, si ca are si alte programari de care trebuie sa se ocupe, si ca revine in zilele urmatoare. Dupa 5 zile de nici o veste , acum adresa apare ca nefiind eligibila pt net si tv. Adica asta a dat lenesul ca rezolutie la vizita facuta .

Razvan
#StarMember
Da, poate nu o avea port disponibil. In contract ce scrie?

BogdanG14
Junior
@Razvan, este fix 1 port disponibil. Nu este vointa in a verfica si a veni la fata locului. Am print screen si conversatiile inregistrate care atesta tot ce am scris aici