la 08-03-2023 02:06 PM - editat ultima oară la 09-03-2023 09:24 AM de DanielaH
Am abonament Vodafone, am abonament RCS. Niciunul din cei doi furnizor nu si-a permis sa-mi creasca tarifele unlitarela asa cum a facut si face orange. Intai mi-au facut o oferta pt pachetul Orange love la 2 euro. Dupa un an si ceva l-au facut 4 euro iar acum, dupa 2 ani l-au facut 12 euro (in conditiile in care am 2 abonamente de voce si 2 pachete orange love).
Daca mai este si altcineva in situatia mea, haideti sa -i lasam balta si sa trecem la oricare alt furnizor. Este si hotie si nesimtire si prostie din partea acestei companii. Eu unul voi rezilia imediat unul din pachetele orangelove. Pe toate celelalte le voi rezilia dupa ce mi expira perioada contractuala.
la 08-03-2023 02:24 PM
Salutare!
Majorarile au la baza contractul. Ce scrie in el?
In alta dezordine de idei: o colega din contabilitate pleaca de la Vodafone fix pentru majorare de tarife (a prins o majorare anul trecut si azi face portarea). De ce nu reziliezi complet toate daca esti nemultumit de acest aspect?
PS: sa stii ca si Digi au majorat tarifele in urma cu vreo doi ani (a fost o rotunjire, dar a fost in sus). Conform barfelor, ar trebui si ca Digi sa ridice tarifele (cauta pe net si vezi ce gasesti ca informatii). Sa mai spun ca pe partea de tarifare in roaming au mai umblat si pe acolo (in unele tari, nu in toate)? La fel, au fost niste rotunjiri (tin minte ca prin 2021, tarifele pentru China erau de 0.01E per MB si acum e 0.0162E per MB, adica un plus de 6.35E per GB).
la 08-03-2023 04:13 PM
Salut,
Iti pot confirma ca si la Vodafone e la fel, in ceea ce privesc majorarile abonamentelor. Daca nu s-a facut inca, se va face.
In ceea ce privesc solutiile, ai aici o pagina care ar trebui sa te ajute.
la 08-03-2023 05:45 PM
Salutare!
La terminarea perioadei contractuale ai renegociat contractul?
Trebuie la fiecare 2 ani să negociezi strașnic și să îți menții ferm punctul de vedere. Și da, și la Vodafone este la fel!
la 09-03-2023 07:55 AM
"tarifele" vor "creste" in toate retelele nu te imbata cu apa rece ... ultima retea care va mari tariful va fi rds-rcs - da o cautare pe google si ai sa vezi...
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor