anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Am cumparat abonamentul de 2300 dar nu ajung nici la 1000mbps

MoraruMihai
Începător

Buna ziua,

Abia ce am achizitionat pachetul de 2300 + televiziune premium. Dupa ce mi-a instalat tehnicianul internet boxul 2.5G ZTE F6605R am facut mai multe teste, pe speedtest.net si pe fast.com si viteza de download este intre 320MBPS - 934MBPS cu un ping de 5. Am trecut de la abonamentul de 1000 de la DIGI in speranta ca voi avea viteze mai bune... (acolo aveam constant 940MBPS download cu ping de 0.5-1). Se poate face ceva pentru a atinge vitezele de 2100 cum spun ei? Tin sa mentionez ca am un PC cu Ryzen 7800X3D, 4070 super, 32GB ram DDR5, placa de retea de 2.5G.

Va multumesc frumos anticipat pentru raspunsurile dumneavoastra!

5 Răspunsuri 5

Radutuby
Cunoscător

Salut! Ai verificat la ce viteză este negociată conexiunea dintre PC și ONT? Este posibil să existe o problemă fizică la cablul dintre ele — acesta trebuie să fie cel puțin CAT5e, mufat corect și conectat în portul 1 al ONT-ului, care este singurul port ce suportă 2.5 Gbps. Dacă toate aceste condiții sunt îndeplinite, singura soluție rămasă este să contactezi din nou serviciul de suport Orange și să le explici situația.

Salutare,

Cablul este special cumpărat CAT 6, conectat pe portul 1 (cel de 2.5G). Cum adică este negociată viteza între PC și Ont? Am făcut teste și pe WiFi cu un iPhone 16 pro Max și mai mult de 400mbps nu am prins… am același abonament în altă locație și acolo pe WiFi am prins 1600 pe descărcare (nu știu pe cablu ca nu am un PC acolo sa testez).

Pe wifi iti trebuie banda mai mare de 80, daca ai 160 sau 320 e ok

Razvan
#StarMember

Vezi că pe iPhone, nu te-ai conectat pe rețeaua 5GHz.

Salutare,

Nu sunt chiar asa nestiutor... Normal ca sunt conectat pe reteaua de 5GHz, insa nu prind nici cum vitezele pe care le prind la cealalta locatie.