anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Internet la abonamentul premiere

AdriaNN081
Junior

Salutare, mi-am facut si eu in sfarsit abonamentul de internet si TV in care viteza de internet este de 2100 Mbps si as avea nevoie de cateva informatii.

Din cate am inteles router-ul respectiv nu poate duce mai mult de 1000Mbps, oare ar trebui sa fac un downgrade la abonament sau imi pot cumpara in alt router care sa suporte viteza respectiva?

 

2 Răspunsuri 2

FLo1
#StarMember & August Problem Solver

Limitarea este doar referitoare la echipamentele clientului. Dacă la client placa de rețea este limitată la 1Gbps, atunci da, mai mult de 1000Mbps nu vei avea.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Care router? Dacă îl ai pe cel ZTE FR 6605, acesta suportă până la 2300 Mbps prin wifi și 2500 pe lan. Dacă ai routerul ZTE FR6600, acesta suportă aproximativ 1800 Mbps prin wifi și 1000 Mbps prin lan. Este valabil dacă ai echipamente care să suporte aceste viteze, altfel nu vei trece de 1000 Mbps.

Nu trebuie să îți cumperi tu alt router, ci să îl ceri pe cel ZTE 6605, dacă nu îl ai și să ai ceea ce trebuie, adică laptop, pc, telefon, etc, care să suporte vitezele respective, cum îți spuneam.

Dacă nu ai aceste echipamente și ai acest router, poți cere downgrade la abonament și sper să reușești.

Baftă!