anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Viteza de internet pe mobil este execrabila

Sergiu10
Începător

Sunt pe prepay si am reincarcat cu 6 euro, orange se lauda cu viteze de 500 mb si in realitate mai mult de 20 de mb nu urca in test, am incercat in toate zonele din oras. Pe website scrie ca au acoperire 5g in tot orasul, in realitate nu exista, am incercat si pe alt telefon si este acelasi rezultat. O sa trec la Digi, macar la ei acei mb sunt reali si nu fictivi chiar daca viteza e mai mica. Nu va lasati pacaliti, este furt pe fata ce se intampla!

4 Răspunsuri 4

MihaiC99
Junior

Salut Sergiu,

In ce oraș ai făcut testele?

Pentru 5G, daca este disponibil în zona ta, in unele cazuri trebuie contactat serviciul clienți pentru activarea acestuia.

https://www.orange.ro/contact/ 

Vio73
#StarMember & October Problem Solver

Salutare!

Dacă nu prinde nicăieri, poate înseamnă că ai o problemă pe contul tău și trebuie să îi contactezi pentru a-ți face o resetare de cont.

Nu are cum să fie vitezele limitate peste tot! Poți să le ceri să ți se dea și acces și la 5g, dacă ai acoperire.

Poți să-i contactezi:

-din secțiunea Contact , mai jos în pagină, unde scrie Trimite-ne un mesaj;

- din Chat Djingo  , și ceri transfer operator;

- din aplicația My Orange - Altele ( cele 3 puncte din dreapta jos)- Contract și feedback-Scrie-ne și apoi transfer operator.

Sper să reușești!

Succes!

DanielaH
Moderator

@Sergiu10, bun venit în Comunitate! Îmi pare rău pentru situația pe care ne-ai descris-o.

Ne poți oferi mai multe detalii? Este o situație recentă sau persistă de mai mult timp? În ce zonă/ localitate?

RafaHelper
#StarMember

Salut @Sergiu10

Asa este peste tot din cauza super aglomerării rețelei (prea multi utilizatori) mai ales pe rețeaua 4G.
Poti sa atașezi un test de viteza si sa ne spui in ce zona a fost efectuat?