anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Trafic de date cu datele dezactivate

cicap
Junior
Ce aplicatii folosesc datele mobile pe tel cu Android chiar dacă ai datele dezactivate? Am văzut asta când am fost în afara UE. Aveam activat roamingul ca sa-l folosesc doar la urgente, dar nu intenționăm sa folosesc date.
10 Răspunsuri 10

teacher_
#StarMember
Orice aplicație care își face upgrade poate utiliza din resursele de internet! Trebuie sa selectezi din setări ca update-urile sa se facă doar atunci când ai wi-fi.

delfinas
#StarMember
Cicap, bun venit in Comunitate!!! Pot fi actualizari sau notificari ale unor aplicatii. De ex, Whatsapp trimite notificare, la o anumita ora, sa deschizi wifi, ca sa-si faca backup-ul. S-a mai discutat pe aceeasi tema aici: https://comunitate.orange.ro/questions/2787567-cost-suplimentar-roaming-turcia-keep-alive-app https://comunitate.orange.ro/questions/2724064-cost-suplimentar-nejustificat-roaming-turcia https://comunitate.orange.ro/questions/2297728-de-unde-pot-proveni-costurile-suplimentare-pe-factura

cicap
Junior
Nu aveam whatsapp și am actualizările doar pe wifi.

delfinas
#StarMember
Cat trafic de net s-a consumat? Poti face o captura de ecran?

cicap
Junior
Asta e echivalentul a 0,81€

delfinas
#StarMember
Mda, e ca in cazul din https://comunitate.orange.ro/questions/2787567-cost-suplimentar-roaming-turcia-keep-alive-app Raspunsul Orange a fost ca acel trafic f mic "s-a generat din cauza aplicatiilor ramase deschise in fundal, “keep alive” dupa cum au spus." Ai cumva un iPhone?

cicap
Junior
Nu, Samsung și culmea i-am activat o rutina Bixby care sa tina datel închise. Bixby a fost ignorat se pare.

delfinas
#StarMember
Mda, doar cineva de la Orange te poate ajuta cu un raspuns exact.

Viocat
Senior certificat
Ti-ai dat singur raspunsul. Bixbi este o aplicatie de cloud. "Bixby will be gradually applied to all our appliances. In the future you would be able to control your air conditioner or TV through Bixby." Rhee goes on to say that because Bixby is a cloud service, all you need is an internet connection and a mic and Bixby could be set to task. "

cicap
Junior
Concluzia este ca nu e bine sa fii leneș și sa te bazezi pe servicii neverificate ale producătorilor, cum ar fi Bixby sau Apel wifi de la Samsung.