la 30-06-2025 10:33 PM - editat ultima oară la 01-07-2025 08:26 AM de DanielaH
Bună!Stie cineva cum pot rezolva aceasta problema?De fiecare data cand este activat datele mobile,cand ma uit pe orice aplicație,mi se dezactivează internetul apoi revine înapoi,iar la un apel telefonic,este la fel,când vorbesc la telefon,și mi se dezactivează datele singure,mi se întrerupe și apelul.Care ar fii soluția ?
la 30-06-2025 10:51 PM
Bun găsit Raluca. Te referi la utilizarea pe telefon a datelor mobile? Dacă da, utilizezi un telefon dual SIM? Datele mobile și apelurile care se întrerup sunt afectate pe același SIM? Pentru că în cazul telefoanelor dual-SIM nu poți utiliza ambele SIMuri în același timp, motiv pentru care apar aceste scurte întreruperi. Dacă este vorba despre același SIM (atât pentru date mobile cât și pentru apeluri voce) atunci trebuie analizată locația, viteza, semnalul etc. Dacă este un apel pe whatsapp (de ex), posibil să fie întreruperi cauzate de conexiunea și semnalul din zonă. Unele detalii în acest sens ar mai ajuta pentru o clarificare a situației.
01-07-2025 05:12 AM - editat 01-07-2025 08:07 AM
Salutare!
Posibil să fie probleme cu datele mobile în zona ta, adică vreo congestie de rețea sau lucrări de îmbunătățire a acesteia, care deranjează pentru moment recepția respectivă.
Poți da un restart la telefon și verifică dacă și alte persoane din împrejurimi au aceeași problemă. De asemenea, încearcă să introduci sim-ul tău și în alt telefon, să vezi dacă este tot așa sau se schimbă situația.
Dacă nici una dintre situațiile de mai sus nu rezolvă problema și nu se schimbă nimic, intră în aplicația My Orange - Altele ( cele 3 puncte din dreapta jos)- Contact și feedback-Scrie-ne și apoi alege transfer operator, unde le povestești aceste lucruri și lor și ceri o resetare de cont, poate acest lucru va rezolva problema.
Dacă și alții din zonă întâmpină aceleași probleme, atunci este clar că sunt probleme cu rețeaua și le spui și acest lucru ( că au mai mulți probleme, nu doar tu).
Sper să reușești cumva!
Succes!
01-07-2025 06:12 AM - editat 01-07-2025 06:27 AM
Salutare!
Poți încerca mai întâi o resetare a setărilor de rețea. De asemenea, este util să introduci cartela SIM într-un alt telefon, pentru a verifica dacă problema provine de la dispozitiv sau este legată de rețea ori de SIM.
Observă dacă dificultățile apar doar într-o anumită zonă, deoarece ar putea fi o problemă locală de semnal. Dacă nimic nu se rezolvă, ia legătura cu operatorul tău pentru suport ( o resetare).
01-07-2025 07:49 AM - editat 01-07-2025 07:50 AM
Salut! Daca ti-ai schimbat telefonul recent și ai o cartela SIM mai veche, sugestia mea este sa mergi la un shop sa o schimbi. Și eu am pățit treaba asta acum 3-4 ani când am trecut la un telefon mai nou și cartela SIM îmi era veche de vreo 10 ani...
la 02-07-2025 09:38 AM
@Raluca04, s-a rezolvat situația? Te-au ajutat răspunsurile primite aici? Te așteptăm să revii cu vești bune.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor